Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →
am lucrat intr-un restaurant pe perioada nedaterminata si intr-o zi leam cerut si eu 2 zile de concediu deoarece nu mi-l luasem de loc si aveam nevoie de acele zile.dar eu vorbise-m cu ei cu doua saptamani inainte daca se poate si au fost deacord. a venit si ziua aceea ma-m dus sa vorbesc cu directoarea si a spus ca nu-mi poate da acele zile caci nu are cu cine lucra.ok ia nea promis ca ne va da din concediu in septembrie (care septembrie nu sitiu) se facuse octombrie si eu eram programat la doctor si nu puteam sa aman. de nervi cand mia spus ca nu poate sami dea liber am zis ca nu se poate eu sunt programat ....nu ne interseaza trebuie sa vi la lucru
am uitat sa precizez ca patronu avea salarile intarziate cu un salariu jumate
revin la discutia cu directoarea; si eu am intrebato?pot sa-mi fac lichiderea la zi?da iati acest formular si completeazal ......la-m complectat il lam dat si din acea zi nu mai mam dus.dar mam dus sa mi se dea bani .....si mi sa spus ca nu o sa mai vedem nici un ban ...doarece am plecat mai multi atunci
Explicatimi si mie cum pot sa-mi recuperez acei bani?
~ final discuție ~