avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate manuelbr

Activitate manuelbr

Răspuns la discuția Buna ziua, retinere minor
plus ca, daca ar face plangere penala, mi s-ar putea lua dreptul de a mai avea copilul la mine sau de a-l mai vedea pana nu implineste o anumita varsta, banuiesc. nu?
eu am un baiat de 3 ani si sunt divortat. prin instanta s-a hotarat programul de vizita avand in vedere ca fosta sotie nu m-a lasat sa-mi vad copilul de prea multe ori, iar acele putine dati s-au conclus cu scandal din partea ei si a fostilor socrii. Fosta sotie nu este in tara, copilul ramanand in custodia bunicii. Vroiam numai sa intreb care ar fi riscurile daca eu, cand iau copilul la mine, il tin pana la intoarcerea mamei sale in tara?baiatul nu este inca la gradinita. multumesc mult
daca eu sunt plecat in strainatate si nu pot ajunge in tribunal ptr o citatie ptr partaj bunuri comune la divort cu copii pot face o imputernicire aici in strainatate la un membru al familiei mele sa ma reprezinte in tribunal si sa poata face toate demersurile in locul meu inclusiv sa angajeze un avocat sau trebuie neaparat sa fac imputernicire direct avocatului ?nu stiu prea bine nici ce trebuie sa fac si as dori ajutorul dumneavoastra.multumesc mult!