avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara-reprezentare instanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara-reprezentare instanta

daca eu sunt plecat in strainatate si nu pot ajunge in tribunal ptr o citatie ptr partaj bunuri comune la divort cu copii pot face o imputernicire aici in strainatate la un membru al familiei mele sa ma reprezinte in tribunal si sa poata face toate demersurile in locul meu inclusiv sa angajeze un avocat sau trebuie neaparat sa fac imputernicire direct avocatului ?nu stiu prea bine nici ce trebuie sa fac si as dori ajutorul dumneavoastra.multumesc mult!
Puteti face imputernicire avocatului direct ,contractul se poate incheia si prin fax , numai procura speciala se face la consulat si numai daca e cazul. La divort e nevoie de procura speciala nu si la partaj (pentru avocat .)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj vselin09 vselin09 Buna ziua, Poate cineva sa imi dea un raspuns corect la urmatoarea intrebare: in urma divortului de acum 6 ani nu s-a facut partajul.Fostul sot a plecat ... (vezi toată discuția)
Neprezentare in cadrul unui proces mayaandreea mayaandreea Buna seara..am nevoie de ajutorul dumneavoasta!!! Este vorba de o mostenire(pamant) lasa in urma unui deces de care beneficiaza mai multe persoane. Una din ... (vezi toată discuția)
Intrebare divort; buletin ContSters180134 ContSters180134 buna ziua ,am si eu o nelamurire.sora mea sa casatorit cu un cetatean strain in anul 2003 in bucuresti .ea nu e din bucuresti e din provincie.a locuit cu ... (vezi toată discuția)