avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate rodlaver

Activitate rodlaver

Teren de vanzare cu urmatoarele mentiuni la Partea III Sarcini al extrasului CF: **Drept de intretinere viagera in favoarea John Doe**. Ce obligatii ulterioare am eu in calitate de cumparator fata de John Doe, ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a lucra ca agent de paza in Germania, ai nevoie de un curs absolvit in Germania conform art 34 lit a Cod comercial german. Germania nu recunoaste nimic altceva
Am permisul suspendat pe o luna pentru incalcarea liniei continue. Sunt in perioada de contestatie si circul cu o dovada pe 15 zile. Dreptul de a conduce este suspendat pe teritoriul Romaniei sau si in alte tari, tinand cont ca mi s-a aplicat o sanctiune conform legilor romanesti ? Intrucat cu dovada nu pot conduce in afara tarii chiar si dupa depunerea contestatiei si prelungirea valabilitatii dovezii, ce alte posibilitati legale exista pentru conducere in afara tarii ? Exista conventii internationale in acest sens?
Aceste intrebari trebuia sa vi le puneti inainte de a expune marfa la vanzare in afara pietii, pe domeniul public. Pentru vanzare in alte locuri decat cele amenajate ati fi avut nevoie de o autorizatie de vanzare ambulanta pt. o anumita perioada eliberata de Primarie contra unei taxe. Nu puteti invoca faptul ca timp de doi ani ati incalcat legea in forma continuata. Achitarea taxei la administratia pietii va obliga sa vindeti in incinta pietii. Din acest punct de vedere, nu aveti sanse sa castigati contestatia. Incercati alte variante.Nicola_Laurentiu a scris:

Dar cei de la administratia pietei au procedat corect?adica de ce eu am primit amenda si ei nu au patit nimic?mai pot face ceva sau nu are rost sa ma mai stresez?

Faceti contestatie la judecatorie in termen de 5 zile de la primirea instiintarii de la executor. Restul e poveste.
Sunt pensionar de stat cu 2500 lei net, doresc sa lucrez in continuare in mediul privat si vreau sa stiu daca am dreptul sa ma angajez legal sau exista restrictii si limitari.
Care este baza legala care imi permite sau nu sa ma angajez ?
Multumesc anticipat.
Lucrez in MAI ca si politist.
La art 41 alin. 2 din HG 257 din 2011 privind normele de aplicare ale Legii 263 din 2011 privind pensiile publice, se stipuleaza: " În situatia cadrelor militare, soldatilor si gradatilor voluntari, politistilor si functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare, din domeniul apararii nationale, ordinii publice si sigurantei nationale, reducerea varstelor standard de pensionare se face din varstele standard prevazute in anexa nr. 6 la lege, numai in conditiile realizarii stagiului minim de cotizare in specialitate."
In februarie 2013, am varsta necesara iesirii la pensie, am stagiul minim de cotizare dar nu am stagiul complet de cotizare.
Ma intereseaza daca in aceste conditii pot sa ies la pensie conform textului de lege mentionat mai sus
Multumesc anticipat