avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat in Romania. Dreptul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat in Romania. Dreptul de a conduce in alta tara

Am permisul suspendat pe o luna pentru incalcarea liniei continue. Sunt in perioada de contestatie si circul cu o dovada pe 15 zile. Dreptul de a conduce este suspendat pe teritoriul Romaniei sau si in alte tari, tinand cont ca mi s-a aplicat o sanctiune conform legilor romanesti ? Intrucat cu dovada nu pot conduce in afara tarii chiar si dupa depunerea contestatiei si prelungirea valabilitatii dovezii, ce alte posibilitati legale exista pentru conducere in afara tarii ? Exista conventii internationale in acest sens?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:06, 7 August 2016
Daca veti contesta pv vi se restituie permisul in baza unui certificat de grefa.
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2016
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara permis, fara proces-verbal .. dovada? calatorie in afara tarii? veronik veronik Permisul suspendat pt radar. Azi! dovada pe 15 zile. procesul verbal nu e semnat si nu-l am. Pe 29, adica fix peste 15 zile trebuie sa plec din tara pt 2 ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Permis retinut mirceapatrascu mirceapatrascu Buna seara , rog ajutor : mi-a fost retinut permisul de conducere si nu am semnat PV . Cum procedez pt a contesta PV-ul daca acesta nu mi-a sosit prin ... (vezi toată discuția)