avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

Buna seara , rog ajutor : mi-a fost retinut permisul de conducere si nu am semnat PV . Cum procedez pt a contesta PV-ul daca acesta nu mi-a sosit prin posta in 15 zile ? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 08:04, 7 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc , dar pe mine ma arde faptul ca se apropie cele 15 zile de valabilite a dovezii si nu stiu cum sa procedez pt prelungirea ei. multumesc
dupa ce bagati contestatia la jud luati certificat de grefa de la jud si mergeti cu el la politie
Am ridicat si eu problema asta si nimeni nu a dat un raspuns competent. Se pare ca exista o neconcordanta intre termenul in care se comunica legal PV (30 zile) si cele 15 zile de valabilitate a dovezii.

In spetza expusa de mine nu exista nici macar dovada, PV intocmindu-se in lipsa iar permisul ramanand la contravenient.
deci , sa inteleg ca pot contesta pv-ul si in cazul in care inca nu l-am primit ?

Alte discuții în legătură

Recuperare permis suspendat hulubeicristian hulubeicristian Ma ajuta in instanta faptul ca nu am ridicat permisul de la Politie chiar daca am contestat p.v-ul? (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez permisul de conducere lefterdana lefterdana Buna ziua. Pe 15.09.2019 mi s-a retinut permisul de conducere de catre Politia Barlad cu drept de circulatie 15 zile. Domiciliul meu este in Buzau. Dreptul de ... (vezi toată discuția)
Contestare pv nesosit sebastiant sebastiant buna ziua, am fost oprit de politie cu depasire de viteza, am cerut sami arate verificarea metrologica a radarului dar politistul a refuzat ceea ce am ... (vezi toată discuția)