avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1916 soluții astăzi
Forum Activitate draghicidumitruadrian

Activitate draghicidumitruadrian

Răspuns la discuția Abuz politie
Stimate Domn, parchetul militar are urmatoarele atributii: anchetarea oricarui abuz in serviciu a ofiterilor si subofiterilor din:MAPN, Jandarmerie, Politie, SRI.Se vede ca nu aveti atingere cu acest subiect. Avand in vedere ca sunteti un fin cunoscator al legislatiei trebuie sa stiti ca acestia pot fi judecati atat pe civil cat si pe militar. Pe Doamna nu o ajuta cu nimic anularea amenzi de 200-300lei. O alta problema o reprezinta faptul ca nu are cum sa depuna un dosar la judecatorie daca nu are rezolutia conform legii 192/2006 (adica dosarul trebuie sa aiba dovada medierii!!!) Altfel dosarul este respins!O zi buna!
Răspuns la discuția Abuz politie
In cazul in care nu se cere despagubire, nu este nevoie de avocat! Abuzurile din M.I.R.A se aduc la cunostinta catre IGPR Bucuresti, care la randul lor formeaza o comisie de ancheta! De regula aceste tipuri de abuzuri sunt foarte bine solutionate,deoarece implica subofiteri de politie! Toata stima,
Răspuns la discuția Abuz politie
Stimate Doamna, nu contestati doar procesul verbal! Atentie acesti subofiteri nu pot lucra in politie. Trebuie sa faceti plangere la parchetul militar in raza caruia va aflati. Aceasta plangere trebuie semnata de dumneavoastra, de mama dumneavoastra si un vecin. AStfel nu ramaneti toata viata marcata de n si n incidente care nu au rezolvare in mod normal! Degeaba contestati o amenda daca atitutidea subofiterilor lasa de dorit! se va repeta la infinit!!! Sunt mai mult ca sigur ca ofiterii superiori nu au habar de asa ceva!
Va recomand o plangere online catre adresa de e-mail: webmaster@politiaromana.ro iar ca antet : Catre, Domnul Chestor Pirvu Dumitru, Am rezolvat multe probleme astfel!
Stimate Domnule Elev, conform legii 272/2004 privind prot dr copilului precum si legea 319/2006 privind SSM pe parcursul programului de lucru va aflati sub "tutela" profesorilor si dirigintelui. Parasirea acestei locati constituie incalcarea legislatiei nationale si reg de ordine interioara. Nu poate fi considerat un abuz reg de ordine interioara din moment ce dumneavoastra nu aveti 18ani (drepturile dumneavoastra sunt restranse)!!! La implinirea varstei de 18 ani legea 272/2004 isi stinge subiectul, dar legea 319/2006 ramane valabila si prin care se specifica clar respectarea reg de ordine interioara.

Domnule manolachealex , aici se aplica legea 272/2004! Copii sunt sub incidenta prezentei legi si au drepturi restranse!
offf Doamne!!!i nu exista un teren fix in spatiu! Adica: foloseam acelasi camin de alimentare cu apa terasa foisor (bunuri comune pe aceeasi suprafat. Suprafata in diviziune nu este definita in spatiu e clar si in lege treaba asta!! Intrebare cum fac cadastru acestui imobil fara proprietarii (vecini)? Nu exista mostenitori!!!
pot face intabularea fara scoaterea din indiviziune? Pot face intabularea fara vecin?
Exista o problema! proprietarii (vecini) au decedat acum zece ani. Nu au trecut deloc de la exproprierea casei. Ce fac in speta de fata? Astept ,30 ani pentru a intra in posesie prin posesiune ? Mai sunt 5 ani! (din 1989) Am actul de vanzare cumparare din 1974 cu 514mp din care 210mp in indiviziune.
Am urmatoarea speta: Curte in indiviziune din 1974 (doi proprietari) in 1989 a fost expropriat (vecinul) doar de casa nu si de teren de catre stat (casa a fost demolata).Am ramas singur pana in prezent.(a venit revolutia) Intrebare: Terenul il impart cu statul ca in indiviziune? La arhivele nationale exista exproprierea de 72mp (imobil si atat) nu scrie nimic de teren!!! Cum fac cadastrul si intabularea?
Multumesc anticipat! #-o
Buna ziua,
Pe scurt: Este posibil sa se ofere service-ul caselor de marcat tot firmei care presteaza acest serviciu? Adica firma X ofera servicii de service case de marcat tot firmei X. Exista un articol de lege care interzice acest lucru? Multumesc anticipat!
Stimate Domn, Domnul avocat are perfecta dreptate, nu exista un defect ascuns ci este chiar vizibil! Antenele existau pe bloc!!! Atacul in instanta a contractului V-C este in vant
Insa exista o speranta pentru dumneavoastra. Aceasta consta in vopsea de ecranare! Aceasta se aplica un strat pe tavan si pe peretii exteriori ai apartamentului dumneavoastra dupa care se aplica lavabila / culoarea dorita.
Va doresc sarbatori fericite si multa sanatate!
ex:
[ link extern ] /