avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate elvira1953ro

Activitate elvira1953ro

Pot sa continuu succesiunea,daca am fost numita curatorul mamei mele vitrege?
Răspuns la discuția mostenire
Buna! am o intrebare pt dvs.:am fost numit curatorul mamei mele vitrege pt administrarea bunurilor ei,,,,ce atributii am si daca pot renunta la ac. rol{functie} fiindca ea nu ma vrea?
Pot continua dezbaterea succesiunii sau nu fiind curatorul ei?
Multumesc mult!
Se poate redeschide dezbaterea succesorala chiar daca dna are alzheimer?Dar nu are interidctie de semnatura
Nu a avut nicio obiectie chiar a vrut sa-mi dea ceva,,,,din valoarea ap. de acum 35 de ani,,,,la valoarea aceea,,,,daaar nu ne-am mai prezentat de acum 5 ani si jumatate la notar,,,se mai poate relua succesiunea?
in urmatorul act de la notar scrie ca nu ne-am prezentat si ca se suspenda procedura succesorala pana la prezentarea partilor,,,,,
cu multumiri
Elvira
pe actul de la notar scrie asa:numitele ,,,,declaram ca acceptam succesiunea dupa defunctul nostru sot si tata,,,,,,de asemenea mai declaram ca solicitam termen pt prezentarea tutror actelor succesorale,,,,
siiiiiiiiii fiindca eu nu am stiut cand trebuie sa ma prezint din nou,,,neprimind acasa nicio instiintare,,,,nu m-am mai prezentat,,,
nu am preluat niciun bun al tatalui meu,,,,abia ma primea in ap. o data pe an
Răspuns la discuția succesiune
Acceptarea succesiunii a fost f. ciudata:m-am prezentat la notar,chemata de catre sotia tatalui meu,,,ea a adus dovada pretului ap. de acum 35 de ani si voia sa-mi dea ceva la valoarea pretului de atunci,,,iar eu i-am spus ca nu mai exista asemenea preturi si ca trebuie sa chemam un evaluator sa vedem ce pret are ap.,,,,notarul nu mi-a explicat nimic,,,nici ca exista un testament,nici ca trebuie sa accept ce mi se da,nici ca va trebui sa ne prezentam in data de,,,,nici nu mi-a trimis acasa o instiintare pt viitoarea intalnire,,,,absolut nimic,,,,deci nu am stiut nimic,,,acum de o luna-doua am copiat dosarul de la notar,pt a consulta un avocat.
Mi s-a spus de catre un avocat,ca am depasit termenul pt acceptarea succesiunii,deci n-am nnici o sansa nici prin proces sa primesc partea ce mi se cuvine.
Ce indatoriri are curatorul unei bolnave de alzheimer?