asta ar presupune sa incep sa cercetez eu , iar timpul nu mi permite...si locul unde s a petrecut fapta e cam departe de mn..in alt judet..iar eu sunt sigur ca ei ii cunosc pe toti care au fost acolo in seara cu pricina , numai ca sunt niste persoane cu influenta deoarece si agentilor de politie le era frica sa ne scoata afara din discoteca ..in sensul ca se intrebau si ei "cum va scot eu afara de aici ?" si ne au scos intr un final prin iesirea din spate .
ok...am inteles ca trebuie sa mai astept , deoarece inca i devreme pentru a primi un raspuns..ce ma intereseaza e daca pot face plangere si la parchet... si daca da , pot face plangerea la mine in judet , sau in judetul unde s a intamplat fapta?
o sa mai astept , dar cred ca va mai dura cv timp..sincer nu mi au lasat o impresie prea buna....dar daca tot n o sa primesc niciun raspuns nu pot sa fac plangere si la parchet?
salutare...as avea si eu nevoie de cv sfaturi...in urma cu 2 luni am fost agresat la o discoteca , in sensul ca am fost batut de 10 - 15 indivizi pana m au lasat inconstient..am scos certificat medico-legal (14 - 15 zile de ingrijiri medicale) si la o luna si jumatate dupa incident , impreuna cu trei martori , am depus plangere , relatand in amanunt tot ce s a intamplat acolo....problema e ca noi nu cunoastem decat pe unul singur dintre agresori , caruia ii stim si numele , porecla si chiar l am recunoaste ...la 2 saptamani dupa ce am depus plangerea am sunat la sectia de politie sa vad daca s a mai rezolvat ceva..agentul care se ocupa de caz mi a spus ca pe cel pe care l stiam noi l au arestat si ca cei de la discoteca nu mai au inregistrarile deoarece s au sters dupa o luna din baza lor de date ..se fac cumva vinovati si patronii discotecii ca n au salvat imaginile ? ori mi au zis asta doar ca sa nu i mai stresez cu telefoane?ce credeti ca trebiue sa fac in continuare , pentru ca vreau sa cer si daune morale....
salutare....as avea si eu nevoie de cv sfaturi...in urma cu 2 luni am fost agresat la o discoteca , in sesnsul ca am fost batut de vreo 10 - 15 indivizi pana m au lasat inconstient..mi am scos certificat medico-legal (14 - 15 zile de ingrijiri medicale)..la o luna si jumatate dupa incident am depus plangere..am luat si trei martori cu mn si am relatat in amanunt tot ce s a intamplat acolo..dintre cei 10 - 15 nu cunoastem decat unul , caruia ii stim si numele si pe care pe care l am identifica si dintr o poza ..restul in schimb nu i stim , aflandu ne in acea discoteca pt prima data. agentul care se ocupa de caz ne a spus ca va trebui sa recunoastem noi din ceilalti.. au spus ca se vor interesa daca exista inregistrari video din acea seara ..ulterior , la 2 saptamani , i am contactat , curios fiind daca au mai aflat ceva , la care agentul respectiv mi a spus ca cei de la discoteca nu mai au inregistrarile deoarece s au sters dupa o luna de zile si ca pe acela care l stim noi l au arestat , probabil pt alte infractiuni... ce ma sfatuiti sa fac in continuare? pt ca am impresia ca ma cam duc cu vorba. P.S Vreau sa le cer si daune morale...o zi placuta