avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere pentru agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere pentru agresiune

salutare...as avea si eu nevoie de cv sfaturi...in urma cu 2 luni am fost agresat la o discoteca , in sensul ca am fost batut de 10 - 15 indivizi pana m au lasat inconstient..am scos certificat medico-legal (14 - 15 zile de ingrijiri medicale) si la o luna si jumatate dupa incident , impreuna cu trei martori , am depus plangere , relatand in amanunt tot ce s a intamplat acolo....problema e ca noi nu cunoastem decat pe unul singur dintre agresori , caruia ii stim si numele , porecla si chiar l am recunoaste ...la 2 saptamani dupa ce am depus plangerea am sunat la sectia de politie sa vad daca s a mai rezolvat ceva..agentul care se ocupa de caz mi a spus ca pe cel pe care l stiam noi l au arestat si ca cei de la discoteca nu mai au inregistrarile deoarece s au sters dupa o luna din baza lor de date ..se fac cumva vinovati si patronii discotecii ca n au salvat imaginile ? ori mi au zis asta doar ca sa nu i mai stresez cu telefoane?ce credeti ca trebiue sa fac in continuare , pentru ca vreau sa cer si daune morale....
Cel mai recent răspuns: kata83 , utilizator 22:01, 11 Decembrie 2011
Asteptati sa aflati solutia la plangerea adresata politiei
Functie de concluziile cercetarii politiei,in raport de incadrarea faptei,urmeaza sa hotarati eventualele demersuri sau actiuni in instanta
o sa mai astept , dar cred ca va mai dura cv timp..sincer nu mi au lasat o impresie prea buna....dar daca tot n o sa primesc niciun raspuns nu pot sa fac plangere si la parchet?
Nu se face nimeni vinovat ca nu s-au salvat imaginile mai mult de o luna, nu exista aceasta obligatie.
Cat despre plangere, mai aveti de asteptat, a trecut foarte putin timp, urmarirea poate sa dureze si un an.
ok...am inteles ca trebuie sa mai astept , deoarece inca i devreme pentru a primi un raspuns..ce ma intereseaza e daca pot face plangere si la parchet... si daca da , pot face plangerea la mine in judet , sau in judetul unde s a intamplat fapta?
Din moment ce ati facut o plangere nu mai este nevoie sa mai faceti si altele. Plangerea va fi trimisa la organul competent.

Alte discuții în legătură

Plangere penala Vasilateanu Vasilateanu la un meci de fotbal unde eram prezent in calitate de arbitru asistent ( tusier ) am fost lovit cu piciorul in copsa si amenintat de catre un jucator de fotbal ... (vezi toată discuția)
Incalcare lege procurori ! tutu12 tutu12 In urma depunerii unei plangeri penale si inceperea cercetarilor de catre organul de urmarire penala , acesta finalizeaza cercetarile si trimit ,,referatul'' ... (vezi toată discuția)
Prelucrare poze ddana ddana ca si in viata reala pe chat-uri se formeaza grupuri si bisericute. intr-o seara un grup de prieteni au iesit intr-o discoteca unde s-au intalnit cu cateva ... (vezi toată discuția)