avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate irinastan

Activitate irinastan

Discuție CONCEDIU ODIHNA
Buna ziua.
Sunt educatoare, iar in vara trecuta am fost in tabara 10 zile, impreuna cu doua colege si copiii de la grupele noastre. Doamna Director nu a fost incantata, banuiec ca dorea sa fie invitata. Astfel, nu vrea sa ne considere in activitate in aceea perioada. Ne- a trecut in concediu de odihna. Vreau sa fiu considerata in activitate pentru ca am plecat cu aprobarea doctorului gradinitei, cu o declaratie catre doamna director in care imi asumam responsabilitatea pentru copii si fara a fi platita. In anii trecuti, cu alte doamne director, se considera activitate extrecurriculara si chiar daca nu eram platite in plus, nu eram trecute in concediu de odihna. Daca ar fi valabil si acum acelasi lucru, va rog sa-mi spuneti cu ce argument legal imi pot cere dreptul.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Fond reparatii-asociatia locatari
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi. Le voi pune in aplicare si va voi tine la curent. Mentionez ca nu am aparut pana acum pe lista de plata cu aceste restante. Am fost instiintata verbal luna aceasta cand am fost sa platesc. Tot atunci mi-au inmanat o nota de plata cu datorii restante pe care apar cateva luni din anii 2007- 2011, restante fond reparatii +2 restante cota intretinere din 2010 si 2011( de care nu am mentionat pentru ca am chitantele si sper sa le anulez usor) si penalizarile acestora.
Buna seara!

Locuiesc de 6 ani intr-o garsoniera si pana de curand credeam ca sunt cu plata datoriilor, catre asociatia de locatari, la zi. Luna aceasta am fost instiintata ca am restante pentru fondul de reparatii din anul 2007, pe diferite luni. Mentionez ca este prima data cand ma instiinteaza despre lucrul acesta. De fiecare data am fost la asociatie, am intrebat cat am de plata, am scos banii si am platit cat mi-au cerut. Acum am sesizat ca pe unele chitante scrie f. rep, indescifrabil, si sume de 10-20 ron. De ce in unele luni mi-a luat fond automat, odata cu intretinerea si in altele nu? De ce mi-au spus dupa 5 ani de restante? ce pot face? Este o ilegalitate? Unde si cum sa reclam?