avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU ODIHNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU ODIHNA

Buna ziua.
Sunt educatoare, iar in vara trecuta am fost in tabara 10 zile, impreuna cu doua colege si copiii de la grupele noastre. Doamna Director nu a fost incantata, banuiec ca dorea sa fie invitata. Astfel, nu vrea sa ne considere in activitate in aceea perioada. Ne- a trecut in concediu de odihna. Vreau sa fiu considerata in activitate pentru ca am plecat cu aprobarea doctorului gradinitei, cu o declaratie catre doamna director in care imi asumam responsabilitatea pentru copii si fara a fi platita. In anii trecuti, cu alte doamne director, se considera activitate extrecurriculara si chiar daca nu eram platite in plus, nu eram trecute in concediu de odihna. Daca ar fi valabil si acum acelasi lucru, va rog sa-mi spuneti cu ce argument legal imi pot cere dreptul.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:13, 16 Decembrie 2011
sa va dea baza legala pentru acest refuz
insotirea copiilor in excursii, drumetii, tabere este activitate, nu concediu
poate nu stie d-na directoare exact definitia concediului de odihna... incercati sa-i explicati, poate pricepe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil exmatriculat de la gradinita 2901RDk 2901RDk Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si, va rog, sa-mi spuneti daca exista vreo solutie: am un copil de 3 ani si 6 luni care frecventeaza o gradinita ... (vezi toată discuția)
Suplinitor flori_minicards flori_minicards Buna ziua in luna octombrie am sustinut un concurs pentru educator nu am luat concursul dar am obtinut nota 6,25 iar o prietena 7,35 Doamna Directoare ne-a ... (vezi toată discuția)
Daune in gradinita privata parinte_copil parinte_copil Am inscris copilul de 6 ani la o gradinita privata de vara, care in restul timpului lucra si ca after-school. La inscriere, cand am semnat contractul cu ... (vezi toată discuția)