avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Activitate deni15

Activitate deni15

Eu lucrez in alt domeniu,de aceea am angajat avocat care a scris in "intampinare" chiar asa "custodie comuna"(explicatia am scris-o mai sus) de aceea am intrat pe acest site - pentru o alta parere.Tinand cont ca divortul are la baza -iresponsabilitatea tatalui fata de copil si de necesitatile lui speciale, sa inteleg ca nu il pot obliga in niciun fel sa participe la ingrijirea lui si foarte greu pot obtine o rata lunara contributiva pana la urma???? Nici daca eu fizic, adica starea sanatatii mele nu imi permite sa-l mai ridic, avand in acest sens acte doveditoare???
In afara termenului "tatal copilului",nu are nicio indatorire, ???
mi s-a explicat: "custodia comuna , inseamna dreptul de vizita al tatalui", iar eu am fost de acord, doar in ideea, ca atunci cand mi s-ar putea mie intampla ceva, sa-l ia el , fara sa ajunga direct la stat sau cine stie unde.....
Buna ziua, dupa o casnicie de 21 de ani , a rezultat un copil care a fost incadrat in gardul I handicap grav,.In momentul de fata ,am bagat divort. In hotarare am cerut custodie comuna pentru copilul de 20 de ani (care nu merge si nu vorbeste) : Copilul primeste o pensie de handicap grav in suma de 280 lei si eu in calitate de mama (curator ), o indemnizatie de 500 sau 550 cu aproximatie . Intrebarea mea este: copilul aflat in situatia respectiva ,adica un copil total dependent de cineva, care nu poate nici macar sa se alimenteze singur, tatal copilului este obligat pe toata durata vietii copilului la o suma - pensie de intretinere??? in ce cuantum??? tinand seama de starea copilului, care are nevoie de tratamente speciale , bona pe durata cat sunt la servici, pampers , masaj, kinetoterapie, hrana, haine, deplasari in aer liber , spitale cu ajutor pentru care trebuie sa platesc etc.Multumesc frumos.
cand un salariat trece la o alta transa de vechime, ii faci decizie ?sau act aditional?
fiind o modificare la contract mai exact se modifica elementul"salariu"cand se impune decizie ? si daca poate inlocui actul aditional.