avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Activitate nicavictorita

Activitate nicavictorita

Răspuns la discuția Deschidere succesorala
Multumesc
Răspuns la discuția Deschidere succesorala
Multumesc
Bună ziua,
Părinții mei și ai fratelui meu au decedat în 2007&2014 .Avem un apartament de la ei și nu am început deschiderea succesiunii pana acum(5 ani jumate de la decesul mamei, și 12 ani de la decesul tatălui) . Eu și fratele meu locuim în UK și dorim sa facem toate actele legale la notar. Cat durează aceste acte? Trebuie sa fim prezenți în persoana sau putem împuternici pe altcineva pt a termina toate actele? Noi (eu și fratele) vom fi în România, o săptămână, în aceiași perioada pentru asta. Mulțumesc!
Nu am mai dus apometrele de aproape un an, m-am trezit cand le-am dus ca am trecuti in plus 50 mc - apa rece si 10 mc - apa calda, am platit tot. Acum cum recuperez acei mc pe care nu i-am consumat?
multumesc frumos!
buna ziua,
sunt mama unui baietel de 3.6ani cu handicap grav. Pana la 3 ani am fost in concediu crestere copil cu handicap-a beneficiat de 600lei indemnitatie+200lei alocati+bugetul complementar 91 lei . Apoi de la 3ani, primeste indemnizatia de 520lei, bugetul complementar 91 lei si alocatia 84lei .Ce vroiam eu sa stiu e daca nu beneficiaza si de asistent personal pe langa indemnizatie? Am intrebat cand a facut 3 ani si mi s-a spus ca poate beneficia doar de una dintre ele: ori asistent , ori indemnizatia. Am vrut sa-mi bag eu cartea de munca ca si asist pers , dar mi s-a spus ca primaria numai are buget sa angajeze asiatenti, asa ca am ramas cu indemnizatia. Eu, cand a implinit 3 ani, mi-am dat demisia pt ca nu aveam cu cine sa-l las acasa. Stiu ca puteam prelungi pana la 7 ani, dar mi s-a sugerat sa nu mai tin locul ocupat in firma. Intrebarea mea e cum pot face sa beneficieze si de asistent pers si de indemnizatie? Eu vreau sa lucrez, nu ma intereseaza sa fie cineva din familie, ci doar o pers competenta care sa se ocupe de el cum trebuie,cat suntem la servici....stim cu totii ca-i criza, dar drepturile copilului cu handicap ar trebui respectate ! sincer, mie veniturile lui nu-mi ajung sa-i acopar necesitatile si sa-i asigur tot ce trebuie pt o dezv propice, asa cum merita! Multumesc anticipat pt atentia acordata topicului meu!