deci chiar daca nu voi mai continua prima facultate si ma voi inscrie la alta, pensia o voi primi in continuare?? da intradevar mi s-a cerut o adeverinta, dar voiam sa ma asigur ca o voi primi in continuare. va multumesc
Buna ziua, as avea nevoie sa ma lamuriti va rog cu o problema. Sunt studenta la o anumita facultate, si beneficiez de o pensie de urmas, in cazul in care nu voi mai frecventa faculatetea si ma v-oi inscrie la o alta facultate, voi mai beneficia in continuare de acesta pensie de urmas, daca ma inscriu la o alta facultate? sau este necesar sa continui studiile la prima faculatate pentru a primi acesta pensie de urmas?? acesta pensie se ofera doar daca incepi o faculate si o duci la bun sfarsit ?? sau chiar daca ma voi mai inscrie la inca o facultate o voi primi in continuare indiferent ca nu mai sunt la aceea faculatate?? multumesc
buna seara,am o nelamurire, si am rugamintea sa ma ajute cineva cu un raspuns.in prezent sunt studenta, si beneficiez de pensie urmas MAI, am dreptul sa prestez servicii prin contract de mandat , pentru a incheia asigurari privind reforma obligatorie a sistemului sanitar, fara ca aceasta sa mi afecteze capacitatea de a primi pensia de urmas.mentionez ca pentru sumele pe care le as primi daca as presta firma ar vira automat impozitul.multumesc anticipat si astept un raspuns cat mai curand