avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate romeoiasi

Activitate romeoiasi

Răspuns la discuția Schimbare nume!
Important est faptul ca as putea in baza deciziei definitive in care mama si-a redobandit numele de fata si prin faptul ca asa zisul tata trecut in buletin poate sa declare ca nu el este tatal meu bilologic.

In al doilea rand am inregistrare audio in care neamurile si inclusiv mama recunosc ca cel ce este banuit este tatal adevarat

Oare e de ajuns pentru a-i lua numele si pentru a-l trage la raspundere si anume faptul ca de cand m-am nascut nu a contribuit cu nimic, atat moral cat si material, la cresterea mea?

Multumesc.
Răspuns la discuția Schimbare nume!
Numai unul..mama...care in urma unui proces, anul trecut a reusit sa-si schimbe numele ...sa i-a numele de fata....de dinaintea casatoriei

Ca si tata il am pe cel cu care era casatorit.

Eu sunt rezultatul unui concubinaj...

Multumesc
Discuție Schimbare nume!
Doresc sa chem parintii in instanta, care sunt despartiti sa i-au numele lor... Actualmente folosesc un nume care nu este al meu... este a fostului sot al mamei mele.

Tatal este altul care a refuzat sa ma recunoasca.

Care e procedura? Trebuie sa tec totusi pe la Mediator?

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Contestatie in anulare
este posibil ca acelasi complet de judecata din recurs sa judece contestatia in anulare? Mi se pare destul de ambigua acest fapt deorece ei nu vor desface o decizie luata de ei chiar daca se merita

Răspuns la discuția Contestatie in anulare
cum mai poate fi atacata o decizie de contestatie in anulare? Daca s-a respins contestatia in anulare mai poate fi atacata? de exemplu la inalta curte de casatie si justitie?

MULTUMESC
Răspuns la discuția Contestatie in anulare
Mai o intrebare... pot cere instantei care judeca contestatia in anulare sa admita ca intimata sa plateasca cheltuielile cu avocatul din recurs? recurs ce mi-a fost respins iar daca contestatia in anulare se admite se poate?

Multumesc
Răspuns la discuția Contestatie in anulare
Mai am o intrebare... in contestatie in anulare se mai administreaza probe noi sau judecatorii vor judeca doar pe baza dosarului existent in urma caruia sa dat decizia contestata?

Multumesc
Răspuns la discuția Contestatie in anulare
Foarte fain... pot sa intreb daca eu am luat la cunostinta de dispozitivul Deciziei de la curtea de apel in data de 28 08 2013 odata cu semnare in registru de primire a xerocopiei si am depus Contestatie in Anulare in data de 11 09 2013, oare a fost introdusa in termen actiunea de contestare?

Multumesc
Răspuns la discuția Contestatie in anulare
vroiam sa spun, mai exact, sa dovedesc faptul ca actiunea, contestie in anulare a fost depusa in termen de 15 zile de la data cand am luat cunostinta de ea si anume de cand mi s-a eliberat xerocopia deciziei curtii de apel.

Deci, eu am obtinut copia in data de 28 08 2013 si a depus actiunea de Contestatie in anulare in data de 11 09 2013, cu confirmare. Astfel cred ca s-a incadrat in termenul de 15 zile de la data cand am luat cunostinta de Decizie.
Răspuns la discuția Contestatie in anulare
Pai am facut cerere pentru a xerocopia Decizia Curtii de Apel... in data de 28 08 2013 am fost chemat la registratura pentru a-mi se da xerocopia ceruta, nu inainte de a plati xerocopiatul la xeroxul de functioneaza in interiorul Tribunalului Iasi.

Am pastrat chitanta si plus ca am semnat intr-un regitru, nu stiu ce nume poarta, ca am luat la cunostinta si am platit.

Multumesc