avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate Ionela90

Activitate Ionela90

Discuție Contabilitate
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am o societate care se ocupa cu prestari de serviciu. Are un contract incheiat cu fancourier si la fiecare livrare ii vireaza in cont o suma de bani (o incaseaza prin banca). Acea suma reprezinta venitul din ramburs. In conditiile in care exista doar contract si nu se face nicio factura,doar soc. factureaza catre client prestarea de serviciu. Cum fac contarile?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Plangere la politie
Va multumesc!
Buna ziua,
Am si eu un PFA impozit pe profit, neplatitor de TVA. Ca si activitate am prestare de serviciu. (mai exact repar telefoane). Am inteles ca nu ar fi obligatoriu pt pfa sa aiba balanta de verificare. Eu as vrea totusi sa o intocmesc, insa am inteles ca la trimestru nu ii calculez impozitul. In aceasta situatie eu cum fac repartizarea profitului si cum calculez impozitul? Dupa ce fac eu decl 200?
Va multumesc!

Răspuns la discuția Plangere la politie
La acea plangere s-au atasat probe cum ar fi: mesaje scrise pe facebook in care ameninta ca va regreta si isi va pierde familia si pe telefon are mesaje de amenintare.
As dori sa stiu daca o persoana este angajata ca soldat in cadrul MAPN si ameninta o persoana ca o va distruge iar aceasta merge si depune plangere, cel care este angajat la MAPN, m-ai ramane in cadrul armatei sau va fi dat afara?
Va rog sa-mi raspunda cineva la mesaj. Multumesc!
Discuție Convocare
Cine ma poate ajuta si pe mine? Am un salariat care l-am convocat,nu mi-a dat niciun raspuns si as vrea sa il incetez.Cum as putea sa fac asta?