avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate iuly_muzzy

Activitate iuly_muzzy

Buna ziua
Am si eu o nelamurire....vreau sa infiintez un ii si sa angajez o persoana, deoarece eu sunt angajata la o alta firma. Se poate? Stiti cumva cam in cat timp imi sunt gata actele la firma? Si inca ceva....pot angaja persoana cu jumatate de norma, iar in restul timpului sa stau eu? Este vorba despre un magazin de haine. Va multumesc anticipat.
Discuție Contributii pfa
Buna ziua. Am si eu un pfa(un magazin de haine) si vreau sa stiu daca ma afecteaza cu ceva daca nu mai platesc contributia la pensie. Am platit timp de un an de zile si vreau sa aflu daca ma afecteaza intr-un fel daca as renunta....Pot renunta asa pur si simplu? Si inca ceva....Cat timp trebuie sa platesc contributia pentru conced. medicale si copil ca sa pot beneficia de indemnizatie ptr copil? Trebuie platita o anumita perioada ptr a beneficia de indemnizatie? Va multumesc.
Răspuns la discuția beneficii pfa
Ok....ms. Deci trebuie sa vorbesc la casa de sanatate si trebuie sa platesc 1 an.....multumesc. Si inca ceva.....daca m-am casatorit, trebuie sa imi schimb firma? Adica, daca pfa-ul e pe numele vechi trebuie sa il schimb cu cel nou? Si inca o intrebare....Pot schimba pfa-ul in ii? Trebuie sa platesc in plus? Multumesc
Discuție beneficii pfa
Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Acum un an mi-am infiintat un pfa si mi-am deschis un magazin la care lucrez si acum. Contributiile sociale mi le-am platit "din mana" in fiecare luna(sanatate, pensie, somaj, impozit). Ma intreb daca peste ceva timp o sa beneficiez de concediul de maternitate si de indemnizatia dupa copil daca eu lucrez la firma mea si imi platesc taxele. Va multumesc anticipat.