avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere individuala: durata ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere individuala: durata infiintarii; conditii angajari

Buna ziua
Am si eu o nelamurire....vreau sa infiintez un ii si sa angajez o persoana, deoarece eu sunt angajata la o alta firma. Se poate? Stiti cumva cam in cat timp imi sunt gata actele la firma? Si inca ceva....pot angaja persoana cu jumatate de norma, iar in restul timpului sa stau eu? Este vorba despre un magazin de haine. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:30, 21 Martie 2012
O intreprindere individuala poate sa angajeze o persoana cu norma întreagă sau jumatate de norma.
Si titularul II poate desfasura activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare magazin stirnes stirnes Buna seara.Vreau sa deschid un magazin de haine si am cateva nelamuriri.Daca lucrez in prezent in alta parte pot sa deschid ca PFA sau I.I. la care sa fiu si ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pucca20_2004 pucca20_2004 Buna ziua, doresc sa imi deschid un PFA pentru vanzari haine online. intrebarile mele sunt: 1. Pot fi angajata daca am firma deschisa pe numele meu?( vreau ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala pasi de urmat si plati la stat koreh silvia koreh silvia Buna ziua! As dori sa imi infiintez o intreprindere individuala si nu stiu exact pasii care trebuiesc urmati Sediul intreprinderii va fi pe adresa ... (vezi toată discuția)