avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Buna ziua, doresc sa imi deschid un PFA pentru vanzari haine online.
intrebarile mele sunt:
1. Pot fi angajata daca am firma deschisa pe numele meu?( vreau sa si merg la serviciu si sa si vand online)
2. Nu am nici o proprietate pe numele meu, pot face punctul de lucru unde stau? corespunde cu adresa din buletin, aici stau de 30 ani, casa este pe numele bunicului care a murit acum 1 an.
3. Care ar fi pasii ce trebuie urmati pt a putea infiinta firma si cam ce costuri ?
4.Cam ce taxe se platesc pt o asemena activitate? nu vreau sa fiu platitoare de TVA.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:29, 3 Februarie 2016
Puteti avea in acelasi timp un contract de munca valabil in alta parte si sa va infiintati si o intreprindere individuala la registrul comertului. E bine sa va ganditi bine daca odata inceputa aceasta activitate va puteti tin de a pentru ca implica niste costuri de infiintare si apoi platile anticipate facute in timpul anului in contul impozitului pe venit, contributiei la sanatate si pensie. Cititi informatii la adresa
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce taxe se platesc pt.un magazin de haine ? Corina1971 Corina1971 Buna ziua... Imi doresc sa deschid un magazin de haine in Baia Mare si as fi interesata sa -mi spuneti de ce taxe si impozite lunare sau anual se platesc ... (vezi toată discuția)
In urma cu un an am cumparat pentru mine mai multe produse pentru ... Gabi213 Gabi213 In urma cu un an am cumparat pentru mine mai multe produse pentru Halloween. In cele din urma nu le-am mai folosit si m-am gandit sa le vand acum. Deoarece imi ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl in 2018 adrianana adrianana Buna ziua, Am niste intrebari si eu legat de infiintarea unei SRL, am citit niste articole si se pare ca e mai avantajos sa-mi deschid o firma de tip SRL ... (vezi toată discuția)