avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate gabiloi

Activitate gabiloi

Răspuns la discuția succesiune
nu au dat nici o declaratie la nici unnotar.Acu dupa 5 ani vor bani nu si succesiune numai daca platesc eu dar nu vreau sai despagubim cu nimic. casa am renovato noi. desi nu locuim acolo.Vreau sa stim an ce mod ne ramine noua
impozitele le-am platit noi nu ei ei nu au contribuit cu nimic la repararea ei numai noi am chitant la toate cumparaturile de reparati
Discuție succesiune
sotul meu nu a facut succesiunea an urma decesului tatalui de acu 5 ani
Are doi frati vitregi cu alta femeie cu care nu a fost legitim sant pe numele lui trecuti/ Nu vor sa faca succesiune dar au pretenti la o suma de bani NOI AM RENOVAT CASA NOI AM PLATIT DATORIILE LA PRIMARIE Intrebarea mea este daca mergem la tribunal ce sanse am ca acestia sa nu primeasca nimic ?Si dac noi platim impozitele an continuare ce sanse avem sa ne revina noua pamintul si casa. dupa cat timp ?
am anteles ce sp[uneti daracesti frati sant si vitregi casa a fost facuta anaintea nasteri lor si nici tata nu a fost casatorit cu aceasta femeie . de toate sa ocupat sotu meu de 5 ani cu aceasta nici nu a mai stat intre timp a avut alta legitm e cam ancurcata poveste .SI DINTO DATA VOR SA AIBA PARTE LA CASA
Da daca merg la la tribunal ei nu vor sa vina ei doresc numai sai despagubesc cu bani Ei doresc bani eu cu ce ma aleg cu procese ca de recuperat nici nu am ce
ei nu au bani de succesiuni dar vor avere
Astai problema .Credeam ca daca fac proces si nu se prezinta nu mai au nici un drept eu am muncit acolo5 ani desi nu stau acolo dar am intretinuto
Discuție succesiune
sotul meu nu afacut succesiunea dupa tatal lui acum frati luicei 2 frati vitregi doresc parte la imobil Dar nici nu vor sa contribuie la partaj.Ar putea face prin judecata acest lucru?Si mar interesa ce sort de reusita ar avea daca ar face asta? Pentruca nici nu am vrea sa le oferim nimic deoarece sotu a renovat casa dupa deces el a contibuit la impoxete avem bonuri pe toate materialele folosite la reparati decesul socrului a avut loc acu 5 ani ei vor numai bani dupa asta nu si alceva .CUM NE SFATUIITI SA PROCEDAM?