doresc sa stiu pe moment bineinteles un scenariu daca sunteti amabil.Cum pot sa o atac in justitie?ca asa o tot dam si tot nu inteleg.in proces judecatorul ce intreaba?Fata nu are nimic am vazut-o cu ochii me cum alergai da asta nu conteazaCE CONTEAZA ACOLO LA TRIBUNAL.ZILE DE SPITALIZARE SAU ZILE DE INGRIJIRI CA ASAA POATE SA-I DEA INGRIJIREPANA LA ANU CU RESPECT PROFU8.
Problema sta in felu urmator:Tipa a fost externata dupa 5 zile de spitalizare.Mai apoi sa faca rost de 10 zile cu coloana.Pai nu-i mita daca a fost externata?
Pai si o leziune de coloana se vindeca in 10 zile?
Pai nu miroase chestia asta?
Daca as avea bani tipa ar muri in aer pentru fals.Dar poate o sa am.Cu respect si Craciun fericit.profu8
pai ii dau bani si sunt si condamnat ce lege mi e si astaa plus ca tipa a trucat 10 zile de ingrijiri tipa fugea la lucru si are probleme la coloana cum pot evita anularea permisului????????????cu respect
Am fost la Politie.tipa pe care am lovit-o are 7-8 zile ingrijiri medicale,si a mai facut rost de 10 zile ingrijiri cum ca stiu si eu i s-a miscat un pic coloana.Cu 17 zile intru la vatamare corporala din culpa.Tinand cont ca nu am avut viteza si alcool 0 mi se poate anula permisul????? Ce risc defel cica tipa cere 5000 lei.Eu nu vreau sa-i dau nici 5 milSa cer expertiza pentru faza cu coloana?
Am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.vea 20-30 km /h alcool 0,aveam soarele in ochi si mascat de alta masina care venea din contrasens.Persoana s-a lovit la genunchi si a stat 5 zile in spital fara nici o contuzie,ruptura etc.Ce mi se poate intampla juridic?