avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate profu8

Activitate profu8

doresc sa stiu pe moment bineinteles un scenariu daca sunteti amabil.Cum pot sa o atac in justitie?ca asa o tot dam si tot nu inteleg.in proces judecatorul ce intreaba?Fata nu are nimic am vazut-o cu ochii me cum alergai da asta nu conteazaCE CONTEAZA ACOLO LA TRIBUNAL.ZILE DE SPITALIZARE SAU ZILE DE INGRIJIRI CA ASAA POATE SA-I DEA INGRIJIREPANA LA ANU CU RESPECT PROFU8.
Problema sta in felu urmator:Tipa a fost externata dupa 5 zile de spitalizare.Mai apoi sa faca rost de 10 zile cu coloana.Pai nu-i mita daca a fost externata?
Pai si o leziune de coloana se vindeca in 10 zile?
Pai nu miroase chestia asta?
Daca as avea bani tipa ar muri in aer pentru fals.Dar poate o sa am.Cu respect si Craciun fericit.profu8

pai ii dau bani si sunt si condamnat ce lege mi e si astaa plus ca tipa a trucat 10 zile de ingrijiri tipa fugea la lucru si are probleme la coloana cum pot evita anularea permisului????????????cu respect
mda!!!!era pe trecere!!!!!!!!!!!111
Am fost la Politie.tipa pe care am lovit-o are 7-8 zile ingrijiri medicale,si a mai facut rost de 10 zile ingrijiri cum ca stiu si eu i s-a miscat un pic coloana.Cu 17 zile intru la vatamare corporala din culpa.Tinand cont ca nu am avut viteza si alcool 0 mi se poate anula permisul????? Ce risc defel cica tipa cere 5000 lei.Eu nu vreau sa-i dau nici 5 milSa cer expertiza pentru faza cu coloana?
Discuție accident
Am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.vea 20-30 km /h alcool 0,aveam soarele in ochi si mascat de alta masina care venea din contrasens.Persoana s-a lovit la genunchi si a stat 5 zile in spital fara nici o contuzie,ruptura etc.Ce mi se poate intampla juridic?