Am fost la Politie.tipa pe care am lovit-o are 7-8 zile ingrijiri medicale,si a mai facut rost de 10 zile ingrijiri cum ca stiu si eu i s-a miscat un pic coloana.Cu 17 zile intru la vatamare corporala din culpa.Tinand cont ca nu am avut viteza si alcool 0 mi se poate anula permisul????? Ce risc defel cica tipa cere 5000 lei.Eu nu vreau sa-i dau nici 5 milSa cer expertiza pentru faza cu coloana?
Hmmmm, pai lucrurile sunt simple, cel putin in ceea ce priveste latura civila, veti fi obligat alaturi de asigurator la daune materiale si posibil morale. In ceea ce privest latura penala, daca nu va impacati......te vei alege cu o pedeapsa cu suspendare.
Si permisul, da se anuleaza daca exista o hotarare de condamnare.
Daca cauti raspunsuri subiective, insista. Raspunsul meu este unul obiectiv.
Mai intai trebuie ca, printr-o expertiza judiciara, sa se stabileasca persoana vinovata de producerea accidentului (chiar daca pietonul traversa pe trecerea pentru pietoni). Exista cazuri in car conducatorul auto nu poate opri pentru a evita impactul cu pietonul care traversa pe trecerea pentru pietoni.
pai ii dau bani si sunt si condamnat ce lege mi e si astaa plus ca tipa a trucat 10 zile de ingrijiri tipa fugea la lucru si are probleme la coloana cum pot evita anularea permisului????????????cu respect
Pieton accidentat
Claudiu09
Am accidentat un pieton pe trecerea de pietoni, afara ploua si becurile erau stinse pe strazi, pietonul este de etnie rroma si s-a lovit putin la cap, a fost ... (vezi toată discuția)