tin sa precizez ca este vorba doar un santaj cu scopul de a scoate bani ,masina este a noastra pe numele sotului,respectivul spunand la ultima vizita ca e vorba de 30000 de euro pe care vrea sa-i recupereze,
buna seara!am si eu o situatie asemnatoare cu a domnului raoul si as avea nevoie de un sfat!atat eu si sotul meu suntem amenintati de fosta lui concubina si de iubitul acesteia sa-i inmanam actele unei masini ,primul motiv a fost ca acesta lucreaza la politia rutiera din bucuresti si ca trebuie sa ne aiba-n evidenta,dupa aceea a trimis-o pe ea la noi acasa si era soacra mea ,apoi a trimis un mesaj de amenintare ca"ca o sa ne para rau ca o sa vina cu cineva peste noi"si sunt inregistrate pe tel o multime de apeluri de la individ.noi ne-am dus la politia rutiera si nu era nevoie sa dam absolut nici un act"...dupa aceea a venit peste mine el la firma la care lucrez amenintandu-ma de fata cu vreo 10 martori ca o sa ne lase pe drumuri s,ca o sa ne puna casa in vanzare.m-am dus la un avocat am facut o plangere penala pe numele amandurora si am depus-o la parchet ,ca dupa aceea sa fie trimisa la politie..asa ni s-a spus ca e mai bine...individul s-a legitimat ca fiind din politie,insa nu a venit imbracat in haine de politist sau cu o masina de politie.am martori,am mesajele de amenintare.mai pot face ceva ?tribunalul o sa se sesizeze sau trebuie sa mai depun o plangere?ms
ma intereseaza sa stiu ce pot face pe cale legala daca cineva s-a dat drept un organ al politiei si i-a cerut sotului meu copii dupa actele unei masini ,vazand ca nu a obtinut nimic a trecut la amenintari(precizez k inca pastrez sms-ul),iar dupa aceea a venit la noi acasa incercand sa ne santajeze sa-i dam o suma de bani ca altfel vom avea probleme,toata problema aceasta este venita din partea fostei iubite a sotului meu(mai precizez ca masina fusese cumparata ,s-a dovedit a fi furata ,politia ne-a ridicat-o,iar acum doua luni ne-au inapoiat-o,suntem cumparatori de buna credinta,masina fiind imatriculata pe numele sotului)insa cumparata in perioada in care era cu fosta iubita).ea a venit la noi acasa spunand k a trimis-o un politist (acela care ne-a amenintat )sa-i dam actele.intrebarea mea este daca pot s-o dau in judecata.multumesc frumos.