avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Activitate stefrazv

Activitate stefrazv

Răspuns la discuția Amenintare sau Santaj?
tin sa precizez ca este vorba doar un santaj cu scopul de a scoate bani ,masina este a noastra pe numele sotului,respectivul spunand la ultima vizita ca e vorba de 30000 de euro pe care vrea sa-i recupereze,
Răspuns la discuția Amenintare sau Santaj?
buna seara!am si eu o situatie asemnatoare cu a domnului raoul si as avea nevoie de un sfat!atat eu si sotul meu suntem amenintati de fosta lui concubina si de iubitul acesteia sa-i inmanam actele unei masini ,primul motiv a fost ca acesta lucreaza la politia rutiera din bucuresti si ca trebuie sa ne aiba-n evidenta,dupa aceea a trimis-o pe ea la noi acasa si era soacra mea ,apoi a trimis un mesaj de amenintare ca"ca o sa ne para rau ca o sa vina cu cineva peste noi"si sunt inregistrate pe tel o multime de apeluri de la individ.noi ne-am dus la politia rutiera si nu era nevoie sa dam absolut nici un act"...dupa aceea a venit peste mine el la firma la care lucrez amenintandu-ma de fata cu vreo 10 martori ca o sa ne lase pe drumuri s,ca o sa ne puna casa in vanzare.m-am dus la un avocat am facut o plangere penala pe numele amandurora si am depus-o la parchet ,ca dupa aceea sa fie trimisa la politie..asa ni s-a spus ca e mai bine...individul s-a legitimat ca fiind din politie,insa nu a venit imbracat in haine de politist sau cu o masina de politie.am martori,am mesajele de amenintare.mai pot face ceva ?tribunalul o sa se sesizeze sau trebuie sa mai depun o plangere?ms
Răspuns la discuția buna seara!
ms frumos.da am si sms-ul ,am si vreo 10 martori.pot cere in instanta daune morale?
Discuție buna seara!
ma intereseaza sa stiu ce pot face pe cale legala daca cineva s-a dat drept un organ al politiei si i-a cerut sotului meu copii dupa actele unei masini ,vazand ca nu a obtinut nimic a trecut la amenintari(precizez k inca pastrez sms-ul),iar dupa aceea a venit la noi acasa incercand sa ne santajeze sa-i dam o suma de bani ca altfel vom avea probleme,toata problema aceasta este venita din partea fostei iubite a sotului meu(mai precizez ca masina fusese cumparata ,s-a dovedit a fi furata ,politia ne-a ridicat-o,iar acum doua luni ne-au inapoiat-o,suntem cumparatori de buna credinta,masina fiind imatriculata pe numele sotului)insa cumparata in perioada in care era cu fosta iubita).ea a venit la noi acasa spunand k a trimis-o un politist (acela care ne-a amenintat )sa-i dam actele.intrebarea mea este daca pot s-o dau in judecata.multumesc frumos.