avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate cleo_t

Activitate cleo_t

avnic a scris:

Instanta nu va poate obliga sa dezbateti succesiunea,

In acest caz, recuperarea datoriei se suspenda pana in momentul in care eu si fratele meu vom face succesiunea?
Pentru ca reprezentatii firmei de asigurari mi-au spus ca noi vom prelua litigiul in calitate de mostenitori, si daca nu avem succesiunea facuta ne vor obliga ei sa o facem
Buna ziua,
Tatal meu a avut o conventie de plata cu o firma de asigurari, pe care a respectat-o pana cand a murit, in urma un an. Noi am omis sa anuntam decesul lui la firma de asigurari. Acum am primit o citatie prin care tata este chemat la tribunal in vederea rezolvarii litigiului, fara nici o somatie in prealabil. Cand am fost la firma respectiva sa anunt decesul lui, mi s-a spus ca litigiul este preluat de catre mostenitori. eu si fratele meu nu am dezbatut inca succesiunea. Intrebarea mea este: in ce masura instanta ma poate obilga sa dezbat succesiunea?
In noiembrie 2008 tatal meu a avut un accident rutier. Mai exact traversa cu caruta un drum european si a fost lovit de o masina. A necesitat 8 zile de spitalizare. Nu a depus nicio plangere impotriva celui care l-a lovit. Aucm este somat de o firma de asigurari sa plateasca daune de 107 milioane vechi pentru reparatia masinii. Nu avem banii necesari pntru a angaja un avocat
Ce trebuie sa facem cand mergem la tribunal, pentru ca noi nu suntem de acord cu acasta suma? Nici macar nu stim cum s-a facut expertiza masinii, de s-a stabilit suma aceasta . Nu trebuia sa se fi facut ancheta atuni cand s-a reparat masina?