Buna ziua.
Am primit titlu executoriu din partea Primariei pentru PV de contraventie, fara insa a mi se comunica vreodata acest PV, data sanctionarii, motiv...etc.
Nici macar in Titlul executoriu nu au mentionat data aplicarii contraventiei. Cert este ca acesta datorie este mai veche de 5 ani, pentru ca m-am mutat in urma cu 6 ani din acea localitate si am schimbat si adresa din CI.
Multumesc.
Buna ziua,
Primaria mi-a infiintat 2 popriri de aproape o jumatate de miliard de lei vechi, pentru presupuse datorii catre serviciul Impozite si Taxe.
Nu m-au instiintat, nu am primit somatii, instiintari de Infintare popriri si nici titluri executorii. Mi-au luat toti banii din cont (circa 4700 lei) .iar dupa 30 zile si-au dat seama ce GAFA au facut , o poprire de 24.800,00 lei au sistat-o, iar cea de a doua de 22.300,00 lei au modificat-o la suma de 1589 lei.
Va rog sa imi spuneti ce as putea face pentru a le cere socoteala de abuzul ce au facut.
E posibil ca un Titlul executoriu sa fie semnat doar de un angajat al Primariei ??? Fara contrasemnatura unui jurist sau Secretarul Primariei?
VA MULTUMESC,
SOTIA MEA TREBUIA SA NASCA, AM DUS-O LA SPITALUL DIN VISEUL DE SUS CU 30 ORE INAINTEA DECESULUI IAR LIPSA ANESTEZISTULUI DIN ACEL SPITAL A IMPIEDECAT EXECUTAREA INTERVENTIEI CHIRURGICALE FAPT CARE A DUS LA DECESUL SOTIEI PRECUM SI A FIICEI.
CUI MA ADRESEZ PENTRU A INCULPA VINOVATII?