avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am primit titlu executoriu din partea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am primit titlu executoriu din partea Primariei pentru ...

Buna ziua.
Am primit titlu executoriu din partea Primariei pentru PV de contraventie, fara insa a mi se comunica vreodata acest PV, data sanctionarii, motiv...etc.
Nici macar in Titlul executoriu nu au mentionat data aplicarii contraventiei. Cert este ca acesta datorie este mai veche de 5 ani, pentru ca m-am mutat in urma cu 6 ani din acea localitate si am schimbat si adresa din CI.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 15:36, 28 Februarie 2022
Buna ziua,

Puteti formula contestatie la executare in care sa invocati prescriptia dreptul material la actiune si nulitatea procesului-verbal pentru necomunicarea acestuia si pentru neindeplinirea conditiilor de valabilitate ale acestuia (ex. lipsa datei).

Cu stima.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare rovinieta in urma ril iccj ContSters298656 ContSters298656 Buna ziua, Acum ceva timp am fost amendat pt lipsa rovinieta. Recent am primit de la executorul judecatoresc, impreuna cu incheierea de executare silita ... (vezi toată discuția)
Comunicarea procesului verbal de contravenþie dupã o lunã de la întocmire are drept consecinþã anularea lui? leorot leorot Buna seara, Am primit o amenda pentru rovinieta, pe firma. Am demonstrat la judecatorie ca amenda mi s-a comunicat la peste o luna de la intocmirea ei si am ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda de circulatie Cosmin Andronic Cosmin Andronic Buna ziua, Ma numesc Andronic Cosmin si va cer sfatul in privinta unei chestiuni ce tine de plata unei amenzi de circulatie din 2004. O sa scriu direct la ... (vezi toată discuția)