avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate MetallicA

Activitate MetallicA

Buna ziua,

In cursul zieli de astazi am traversat intr-un loc nepermis o sosea cu 4 benzi. Un echipaj de politie trecea cu masina in acest moment, mi-au facut semn sa ma opresc si au tras pe dreapta cu masina. Eu fiind constient ca am gresit, le-am inmanat actul de identitate si eram gata sa iau la cunostinta si sa semnez procesul verbal. In timpul in care unul din agenti completa procesul verbal, o alta persoana a traversat prin acelasi loc, celalalt agent l-a chemat, persoana respectiva i-a comunicat ca nu are act de identitate si agentul l-a lasat sa plece, fara alte intrebari. Evident, acest lucru nu mi s-a parut corect, si dupa ce au terminat de completat procesul-verbal, i-am rugat sa treaca la obiectii intamplarea de mai devreme inainte sa-l semnez. In acest moment, agentul de politie mi-a comunicat ca nu va trece nimic la obiectii, ca nu are nevoie de semnatura mea, efectiv mi-a aruncat inapoi actul de identitate, a inchis portiera de la masina si au demarat in tromba cu masina de politie de la locul intamplarii. Va rog sa-mi spuneti cum ar fi indicat sa procedez in aceasta situatie. Nu am nici o problema cu achitarea amenzii, imi asum greseala, dar nu mi se pare acceptabil comportamentul agentului si discriminarea de care a dat dovada.
Buna ziua!

Doresc sa export bunuri achizitionate din China in UE.
As dori sa stiu cine plateste TVA in acest caz.
Firma mea sau firma din alte state din UE care cumpara marfa de la mine.