avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Activitate karmyrafy

Activitate karmyrafy

Răspuns la discuția divort
si in cazul in care el nu se prezinta ce se intampla?? va multumesc frumos
Discuție divort
as dori si eu sa stiu daca se poate sa divortez fara ca sotul meu sa fie prezent data fiind situatia urmatoare: sotul meu este plecat in strainatate de 9 luni,acolo duce o viata extraconjugala,avem un copil minor impreuna(4 ani si 9 luni).as dori sa stiu daca se poate divorta in aceasta situatie deoarece sotul a spus ca nu o sa pot divorta de el daca el nu se prezinta deoarece avem un copil minor.
ok multumesc frumos pentru raspunsuri tuturor voi vedea despre ce e vorba
deci sa inteleg ca mi a facut cineva o plagere penala la aceeasi fapta pentru care am fost judecat?pentru ca eu nu am mai facut nimic ilegal de atunci.se poate sa fi venit o alta plangere la aceleasi obiecte care au fost depuse si celelalte plangeri de la dosar?
am spus in calitate de invinuit
pai si ce se poate face in cazul in care nu am alta fapa in afara de cea pentru care am fost judecat?
pe citatie scrie doar ca sunt chemat la organul de politie in calitate de invinuit dar nu stiu de ce deoarece cum am mai spus procesul s-a terminat am fost prezent la toate sedintele,alte fapte nu mai am.chiar nu stiu la ce sa ma astept,si repet as dori sa stiu la ce sa ma astept deoarece nu pot ajunge la termenul fixat de dumnealor
m am prezentat la proces.pana cand sa dat sentinta.fapta este furt calificat,procesul s a incheiat si repet m am prezentat de fiecare data.in calitate de invinuit.
as dori sa stiu si eu ce prevad aceste articole deoarece am primit aceasta citatie dupa 3 luni de la terminarea procesului si dupa ce s a dat sentinta.citatie vine de la o sectie de politie nu de la tribunal.ce prevad aceste articole si ce se intampla in caz de neprezentate deoarece eu nu sunt in tara si nu am cum sa ajung.va multumesc