avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

as dori si eu sa stiu daca se poate sa divortez fara ca sotul meu sa fie prezent data fiind situatia urmatoare: sotul meu este plecat in strainatate de 9 luni,acolo duce o viata extraconjugala,avem un copil minor impreuna(4 ani si 9 luni).as dori sa stiu daca se poate divorta in aceasta situatie deoarece sotul a spus ca nu o sa pot divorta de el daca el nu se prezinta deoarece avem un copil minor.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:02, 23 Decembrie 2011
Nu este adevarat doamna ,puteti divorta,dar va veti folosi de martori ,el va fi citat prin mica publicitate.
Puteti divorta. Va fi citat acolo unde este acum sau prin mica publicitate.

Cererea de divort se depune la judecatoria din raza teritoriala a domiciliului dvs.
si in cazul in care el nu se prezinta ce se intampla?? va multumesc frumos
Continua procesul si se pronunta divortul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort unul din soti plecat din tara stanceni stanceni Buna ziua As dori sa ma sfatuiti ce sa fac in urmatoarea situatie: sunt casatorit de cateva luni si sotia mea a plecat din tara. Din cauza unor neintelegeri ... (vezi toată discuția)
Divort adela_pacurariu adela_pacurariu In urma cu 3 luni am facut o cerere de divort,azi m-am prezentat la tribunal insa sotul meu nu a venit el fiind plecat din tara.Mi s-a spus de catre doamna ... (vezi toată discuția)
Divort care implica un copil angheldanielalaura angheldanielalaura Buna seara,numele meu este Ifteme Daniela Laura sunt casatorita de 4 ani si 3 luni dar toata relatia mea cu sotul este de 9 ani si 3 luni,in urma cu aproape 2 ... (vezi toată discuția)