As dori sa ma sfatuiti ce sa fac in urmatoarea situatie: sunt casatorit de cateva luni si sotia mea a plecat din tara. Din cauza unor neintelegeri avute si inainte, dar si dupa casatorie vrem sa divortam, dar ea nu vrea sa se intoarca in tara pt asta. Ce pot face in acest caz?
De asemenea sotia mea are ca si domiciliu adresa unde eu locuiam inainte de a ne cunoaste si probabil va incerca sa se intoarca acolo si vreau sa fac ceva in acest sens pt a nu avea probleme mai tarziu.
Introduceti actiune de diuvort la instanta de la ultimul domiciliu comun si o citati la domiciliul parintilor sai si loa domiciliul din buletin .Audiati doi martori, spuneti ca e plecata din tara , si canu cunoasteti domiciliul actual, si se va dispune citarea prin publicitate. NU sunt probleme.
amandoi avem aceeasi adresa de domiciul si in strainatate cunosc adresa ei. are vreo importanta? am nevoie sa fiu reprezentat de un avocat in acest caz?
Daca din casatorie nu au rezultat copii, puteti sa rezolvati problema divortului la un birou notarial sau la primaria unde s-a incheiat casatoria! Nu recomand avocat! Succes!
pt a divorta la notar, e nevoie de prezenta ambilor soti.
citati-o la adresa din buletin si indicati si adresa din strainatate, daca o cunoasteti.
daca dansa va trimite intampinare ca e de acord cu divortul va dura mai putin