avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiutgjiu

Activitate ovidiutgjiu

Problema e că într-adevăr amenzile contestate au fost radiate de cei de la Anaf, dar mergând mai departe am aflat că 3 amenzi pe care le plătise nu au fost radiate iar de una din 2011 nu avem habar, fiind dată fără să știu, ce pot face în situația asta, vă mulțumesc!


latka a scris:

Degeaba reveniti cu acelasi subiect. Dvs. sunteti cel vinovat de faptul ca din 2007, 2009, samd, pina in 2015 nu ati dus copii legalizate dupa hotaririle judecatoresti definitive (adica sa nu fi fost declarat apel de catre politie) favorabile la primarie. Ce nu intelegeti dvs. e ca primaria nu are de unde sa stie si nu e obligata sa afle rezultatele definitive ale proceselor contribuabililor. Daca ati cistigat in instanta, trebuie sa duceti procedura pina la capat si sa instiintati administratia financiara a primariei despre acele hotariri. Asa e procedura. Ce circumstante atenuante aveti sa nu va fi putut rezolva astfel de cerinte din 2007, 2009.... pina in 2015.? Ati avut ani la dispozitie.

Revenind la plata impozitului, primaria e obligata sa nu primeasca la plata obligatii fiscale noi, pina nu se achita restantele. Asa ca, deocamdata, sunteti bun de plata pentru acele restante.


Bună ziua, sânt rezident în Anglia din 2015, anul acesta venind în țară am vrut să plătesc impozitele la primăria Balanesti Gorj. Acolo mi s a înmânat o somație în dosarul de executare nr 160 din 14 aprilie 2021 fiind debitor cu suma de 5391.00RON.Mentionez că din aceasta suma 2377 RON reprezinta amenzi de circulație de pe 7 procese verbale începând cu data de 2007,2009,2011,2015 și 2016.Problema e că la timpul respectiv eu am contestat amenzile respective fiind anulate de instantele de judecată, la primărie mi au cerut să le aduc hotararile judecatoresti definitive și irevocabila, lucru care nu s a întâmplat din motive de timp. Acum am cerut la arhiva judecătorească din Tg Jiu o cerere prin care să dovedesc lucrul acesta, dar nu s a găsit decât pentru un singur proces verbal decizia instanței. Eu nu mai am acele hotărâri judecătorești, și nu știu ce pot face pentru a putea plăti impozitul, vă mulțumesc!
Mulțumesc...mult...
Da, nu am primit nici un răspuns....
Am trimis un mail la Dsp,aștept un răspuns, multumesc mult....
Mulțumesc mult domnule avocat, dar au trecut cele 24de ore în care puteam face asta....iar un nou test cum să l fac dacă sânt în carantină la domiciliu?Sărbători fericite!
Practic nu se mai poate face contestație, am fost înștiințat în vamă până la domiciliu cum se circulă la noi a cam trecut timpul....Mulțumesc mult, Sărbători fericite!
Toți care am venit am fost testați...de unde să l mai luăm?
Am sosit ieri 25 dec din Anglia în România, pe data de 23 dec am făcut testul Covid la plecarea din Anglia, rezultatul fiind negativ totuși sânt obligat să stau în izolare la domiciliu, cum pot contesta măsura?Mulțumesc, Sărbători fericite!
@mischu80
Multumesc pt raspuns,am aflat ca practic asa zisul agent mi a oferit spre semnare un contract de comodat,in circa 2 ani m a mutat in 3 case in diferite locatii motivand ca propietarul vinde casa.la ultima adresa in care am locuit doua luni jumatate m am trezit ca nu pot intra in casa yala fiind schimbata cu toate ca aveam chiria la zi plus depozitul,amica cu care locuiam s a trezit cu persoane in casa care prin amenintare cu moartea chipurile ei fiind noii chiriasi s a refugiat la niste cunostinte,cand am terminat munca m a anuntat ce s a intamplat,eu nu am mai putut intra in casa cu toate ca i vedeam prin geamul usei de la intrare pe cei din casa,a dou a zi la agentie mi s a inmanat alta cheie,cand am intrat in casa mi disparusera toate lucrurile bani acte haine tot tot am sunat la politie mi au zis ca e speta civila si nu au ce face.asa ca pe scurt cam asta este.....

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să postați un mesaj nou. Mulțumesc-