avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Activitate caprice28

Activitate caprice28

Buna ziua,

Matusa mea a lucrat ca impiegat de miscare la CFR intre anii 79-89. Apoi a intrerupt activitatea pentru 4 ani si s-a reintors in anul 1995. Ar vrea sa stie daca pentru anii lucrati beneficieaza de grupa de munca 0.
Va multumim anticipat penru raspuns.
cum se calculeaza pensia pe caz de boala? mentionez ca persoana are 58 de ani, peste 25 de ani de munca. in urma unei operatii(proteza sold) ar dori sa se pensioneze pe caz de boala.
eu nu am facut vaccinul, este suficient sa ii dai semnatura ca nu vrei sa il faci, Nu te poate obliga nimeni, mai ales daca ginecologul nu ti l recomanda. Eu am schimbat medicul de familie...nu pt asta, ci pt ca era o nesuferita. Acum am dat de una f okay. Succes, e platita din asigurarile tale asa ca schimba l.
Buna ziua,

Sunt in concediul prenatal cel de 126 de zile de la data de 1 februarie. Eu urmeaza sa nasc pe 20 martie. Intrebarea mea este cand trebuie sa depun dosarul de indemnizatie...dupa terminarea celor 126 de zile de pre si post natal sau dupa cele 42 de zile de la nastere?
multumesc anticipat pentru raspuns
buna ziua.,

sotul meu are din casnicia anterioara un copil in varsta de 3 ani. Mama lui nu e de acord decat ca acesta sa il viziteze in prezenta ei, cand s au despartit copilul avea doar un an. Ce trebuie sa faca ca in prioada aceea de 2_ 3 ore cat are dreptul la vizita sa poata sa iasa singur cu copilul?