avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept vizita copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept vizita copil

buna ziua.,

sotul meu are din casnicia anterioara un copil in varsta de 3 ani. Mama lui nu e de acord decat ca acesta sa il viziteze in prezenta ei, cand s au despartit copilul avea doar un an. Ce trebuie sa faca ca in prioada aceea de 2_ 3 ore cat are dreptul la vizita sa poata sa iasa singur cu copilul?
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 16:41, 18 Decembrie 2011
E nevoie sa promoveze cerere pentru legaturi personale cu minorul, in sensul de a se schimba programul de vizita si modalitatea in care tatal sa aiba legaturi cu minorul(prin luarea de la domiciliul mamei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizite minor adeema adeema sunt insarcinata in 4 luni si intentionez sa divortez.in ideea ca tatal nu ar recunoaste copilul as dori sa stiu daca exista posibilitatea pe viitor ca el sa ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori uca_mariuca uca_mariuca Am divortat n decembrie anu trecut, am un copil minor care mi a fost incredintat mie prin hotarare judecatoreasca si deocamdata locuiesc la mama mea cu care nu ... (vezi toată discuția)
Luare minor la domiciliul tatalui andreimargaa andreimargaa Părinți divortati cu un minor de 1 an. Tatăl ă parasit mama inainte de nastere cu câteva luni. A văzut minorul sporadic, in vara anului trecut pe ... (vezi toată discuția)