avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate medicul de familie imi pune conditii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

medicul de familie imi pune conditii

Buna ziua,am si eu o intrebare. Daca refuz sa fac un vaccin antitetanos in sarcina( care e optional si nu obligatoriu cum zice medicul meu de familie), are dreptul medicul sa nu-mi mai dea trimitere pentru analizele din a 8a luna(asta ar insemna sa le platesc eu) sau sa nu-mi dea continuarea la concediul de maternitate in care deja am intrat? Pentru ca dansa asa m-a amenintat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: caprice28 , utilizator 22:24, 15 Martie 2012
Dacă vă ameninţă pe banii dv.stră cred că ar trebui să o ameninţaţi şi dv.stră că veţi depune o plângere la colegiul medicilor, ptr comportamentul pe care îl are. Nu cred că este cazul să suportati toate astea, la urma urmei nu vă face nici o favoare, este profesia dumnealui şi ptr asta este plătit , destul de bine , de altfel, din banii dv.stră.
va inteleg indignarea. eu am dorit sa transfer parintii pensionari cu varste peste 70 de ani la un medic de familie mai aproape de locuinta lor din motive intelese si acesta mi.a respins cererea pe motiv ca deja are multi pacienti iar doi in plus ar fi impiedicat buna desfasurare a actului medical si calitatea acestuia. numai in romania asta rupta de realitate poate fi asa ceva posibil. ati inteles .....nu noi ii platim pe ei , nu noi avem libertatea de a alege ci ei pot face ce vor. strigator la ceruri oameni buni!!!!!!. cu respect.
eu nu am facut vaccinul, este suficient sa ii dai semnatura ca nu vrei sa il faci, Nu te poate obliga nimeni, mai ales daca ginecologul nu ti l recomanda. Eu am schimbat medicul de familie...nu pt asta, ci pt ca era o nesuferita. Acum am dat de una f okay. Succes, e platita din asigurarile tale asa ca schimba l.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul îmi cere ieșirea din spital pe motiv că nu crede diagnosticul comunicat de mine. ce mi se poate întâmpla dacă refuz să i-o arăt? reli_relly reli_relly Buna seara. Ma confrunt cu o problema la locul de munca , si anume: Am fost internată în spital iar pe zilele de spitalizare mi.a fost eliberat un concediu ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii patricia85 patricia85 Buna ziua.Am o problema si nu stiu cine anume ma poate ajuta.Sunt insarcinata,si acum 2 luni puteam iesi in concediu de risc maternal pe baza scrisorii ... (vezi toată discuția)