avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate ion_ion1966

Activitate ion_ion1966

Răspuns la discuția taxa de imatriculare
anul 2001
multumesc pt corectie....sint incepator,,,,
MOTOR DE 1.4 BENZINA SI GPL

NON EURO SAU CEL MUIT EURO 2
cit costa de la 1 ianuarie schimbarea de proprietar pt o DACIE DIN ANUL 2001
Răspuns la discuția despagubire RCA
va multumesc pt sfat,[pt insuranceLog].....va dog mai dati-mi vreun sfat si altii.....
ieri am fost din nou la ei am facut cerere pt a mi se elibera o copie dupa modul de calcul a valorii de despagubire si au zis ca mi-l trimit prin e-mail.....au ridicat valoarea despagubirii la 1860 ron [ei calculasera pt motor pe carburatie..]...pt mirabella_an: eu sunt din judetul BACAU pe linga ONESTI.....as fi onorat sa ma sunati sa colaboram...
va multumesc...voi scrie miine ce am rezolvat.....
azi mi-au trasmis ca valoarea de 1562 ron ....este fff putin ...ce mai pot face in continuare ?????cred ca nimic.si sa accept ce mi se da...
va multumesc pt mesaj...o intrebare as mai avea:conf.ORDINULUI C.S.A. 8/2008 art.45,despagubiri pt lipsa de folosinta abunului am vreo sansa sa obtin ceva???? eu fac naveta la servici pe o distanta de 70km..... lucrez la schimburi nu am cum sa justific prin bilete de transport sau abonament,,,,
dar nu am inceput sa rapar masina. nu stiu daca sa accept varianta lor ,DAUNE TOTALE,si primesc 2000-2500 ron,sau sa solicit o expertiza aotu cum ati sugerat dvs.????? miine trebuie sa ma prezint la [EDITAT] si nu stiu sa ce decizie sa iau....daca binevoiti va rog lasati-mi o varianta cit de cit sigura,,,,va multumesc...