avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de imatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de imatriculare

cit costa de la 1 ianuarie schimbarea de proprietar pt o DACIE DIN ANUL 2001
Precizati cilindreea si norma de poluare
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
ynocentta, utilizator
MOTOR DE 1.4 BENZINA SI GPL

NON EURO SAU CEL MUIT EURO 2
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
:offtopic: Interventie moderator
@ ion_ion1966

1. Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

2. Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editati mesajul anterior (in cele 30 de minute cat puteti edita mesajul).
multumesc pt corectie....sint incepator,,,,
Daca doriti un raspuns, precizati anul de fabricatie al autoturismului

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla TOMPI01 TOMPI01 In urma cu un an am preluat o firma, dar adinistratorul fiind mai mult plecat, nu s-au facut actele pt cesiune. eu am lucrat in acest timp pe incredere , ... (vezi toată discuția)
Legea nr 9 termenul de solutionare a dosarelor de catre prefectura silangel69 silangel69 AM DEPUS IN ANUL 2007 DOSARUL COMPLET LA PREFECTURA JUDETULUI REFERITOR LA DESPAGUBIRI JUDETUL DUROSTOR BULGARIA VA ROG POATE SA MI SPUNA CINEVA CARE ESTE ... (vezi toată discuția)
Eu nu folosesc apa calda de sase anii are dreptu sa ai din fond de raparati pt reparati cevi de apacalda ? raymen raymen EU DE SASA ANII DE CAND AM CUPARAT APARTAMENT MIA PUS CENTRALA SI NU AM FOLOSIT APA CALDA ARE DREPTU CA SA IA DIN FONDUL MEU DE REPARATI PT SA REPARE ... (vezi toată discuția)