avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CE SE POATE INTAMPLA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CE SE POATE INTAMPLA

In urma cu un an am preluat o firma, dar adinistratorul fiind mai mult plecat, nu s-au facut actele pt cesiune.
eu am lucrat in acest timp pe incredere , asteptand sa facem actele, In acest timp I am semnat facturi si acte contabile. acum au aparut niste datorii,iar administratorul vrea sa ma dea in judecata.Ce se poate intampla?
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2010
TOMPI01, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 12 Martie 2010
TOMPI01 a scris:

IN URMA CU UN AN AM PRELUAT O FIRMA , DAR ADMINISTRATORUL FIRMEI FIIND MAI MULT PLECAT, NU S-AU FACUT ACTELE PT CESIUNE.
IN TIMPUL ACESTA EL A DIVORTAT DE SOTIE (FIIND SI EA ADMINISTRATOR).EU AM MERS PE INCREDERE CA INTR-O ZI SE VOR FACE TOATE ACTELE IN ORDINE SI AM SEMNAT FACTURI, COMENZI SI ACTE CONTABILE. ACUM SOTIA ADMIN S-A INTORS SI VAZAND CA APAR FACTURI LA PLATA SI ALTE DATORII VREA SA MA ATACE PE CALE JURIDICA.CE SE POATE INTIMPLA?

:offtopic: Interventie moderator
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit si reprezinta o incalcare a Regulamentului de postare.
Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic! geaigel geaigel CARE SUNT PASII PE CARE TREB SA II PARCURG PT A FACE PARTE DIN COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI? (vezi toată discuția)
Partaj judiciar divort Cristina  Oros Cristina Oros DACÃ UNUL DINTRE SOȚI A INFIINȚAT PE TIMPUL CÃSÃTORIEI, ACUM DESFÃCUTÃ PRIN DIVORT, O SOCIETATE COMERCIALÃ CU RÃSPUNDERE LIMITATÃ, DIN ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma marian barbu marian barbu BUNA SEARA AM UN SRL INFIINTAT IN 2008 OCTOMBRIE CE TREBUIE SA FAC SI CE CHELTUIELI IMPLICA CA SA SCAP DE FIRMA CA NU AM REUSIT SA OBTIN CONTRACTUL PENTRU CARE ... (vezi toată discuția)