avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... EU NU FOLOSESC APA CALDA DE SASE ANII ARE DREPTU SA ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

EU NU FOLOSESC APA CALDA DE SASE ANII ARE DREPTU SA AI DIN FOND DE RAPARATI PT REPARATI CEVI DE APACALDA ?

EU DE SASA ANII DE CAND AM CUPARAT APARTAMENT MIA PUS CENTRALA SI NU AM FOLOSIT APA CALDA
ARE DREPTU CA SA IA DIN FONDUL MEU DE REPARATI PT SA REPARE TEVILE DE APA CALDA SA MA PUNA SI PE MINE LA CHELTUIALA ?

VA ROG SPUNETI SI MIE CE DREPTURI AM CA SANT PE COSUMUL ME
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 20:51, 31 Martie 2009
raymen a scris:

EU DE SASA ANII DE CAND AM CUPARAT APARTAMENT MIA PUS CENTRALA SI NU AM FOLOSIT APA CALDA
ARE DREPTU CA SA IA DIN FONDUL MEU DE REPARATI PT SA REPARE TEVILE DE APA CALDA SA MA PUNA SI PE MINE LA CHELTUIALA ?

VA ROG SPUNETI SI MIE CE DREPTURI AM CA SANT PE COSUMUL ME

:offtopic: Interventie moderator
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Vreti sa facem un scenariu?(foarte plauzibil de fapt)
Sa admitem ca blocul in care locuiti numai de 6 ani, ar avea vreo 30 ani vechime(daca nu-i are - o sa-i faca)Tevile de alimentare cu apa calda (coloanele), trec si prin apartamentul dvs.(Da?)Nu vreti sa participati la reparatii.In acest caz se vor inlocui numai pana la dusumea si de la plafon in sus.Durata de viata a tevilor este cam de 35 ani.Intr-o zi una cedeaza (coroziune) si provoaca inundatie la dvs.si la vecinii de mai jos.Cine credeti ca este vinovatul si cine plateste pagubele?Ghici !(nemyaR)
Si sa stiti ca nu e obligatoriu sa treaca 30 ani!Poate fi maine,saptamana viitoare,sau exact in timpul cand sunteti plecata in concediu:((
dublura mesaj!
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2009
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducta apa - fisurata mariamarin mariamarin Intrun apartament de la etajul 2 peretele de la bucatarie si camera mare se uda cand locatarii de la etajele superioare folosec apa. Am trimis doi instalatori ... (vezi toată discuția)
Inundat repetat de apartamentul apartinand dgaspc Alex49 Alex49 De circa 3 ani apartamentul de deaspura celui in care domiciliez a fost achizitionat de DGASPC a sectorului in care locuiesc. Am fost inundat de 3 ori in ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate pentru partile comune, in bloc fara asociatie de proprietari pcman pcman Bună seara, Am următoarea întrebare: c[b]ine este responsabil pentru administrarea și întreținerea părților comune într-un bloc fără asociație de ... (vezi toată discuția)