De circa 3 ani apartamentul de deaspura celui in care domiciliez a fost achizitionat de DGASPC a sectorului in care locuiesc. Am fost inundat de 3 ori in ultimele doua saptamani iar personalul care isi desfasoara activitatea in apartamentul respectiv (mentionez ca este vorba de un apartament in care locuiesc copii insitutionalizati) a chemat abia a doua zi dupa prima sesizare a mea un instalator de la centrul lor, intrucat au sustinut ca nu au voie sa cheme alt instalator.Prima reparatie a tevii s-a soldat cu un esec pentru ca....teava schimbata fost cea de apa calda, nu de apa rece(care avea avaria).O zi mai tarziu, iar am fost inundat...a fost iar anuntat instalatorul lor.In niciunul din cazurile precizate personalul de la apartamentul DGASPC nu s-a deplasat la administrator sa solicite oprirea apei pe coloana, desi avaria era in apartamentul lor, si nu pe coloana comuna .Azi am fost inundat pentru a 3-a oara, iar personalul de la apartamentul in cauza nu s-a deplasat la locuinta administratorului(situata pe acelasi etaj cu aparatamentul care ma inunda), administratorul fiind anuntat tot prin intermediul meu.S-a constatat de administrator ca inundatia actuala nu provine de la zona comuna, ci tot din interiorul apartamentului DGASPC.Sunt cu nervii la pamant intrucat cei ce lucreaza in apartamentul DGASPC nu coopereaza si nu sunt interesati de rezolvarea problemei sub nicio forma.M-am gandit sa incerc sa merg in audienta la seful DGASPC sau sa ma constitui parte civila si sa dau in judecata institutia.Credeti ca am sorti de izbanda?
salut, in HG 1588/2007 art 12 litera B spune asa
e) sa repare stricaciunile ori sa plateasca cheltuielile
pentru lucrarile de reparatii, daca ei
sau alte persoane care actioneaza în numele lor au provocat daune oricarei parti din
proprietatea comuna sau unui alt apartament ori spatiu.
deci daca va inundat si va provocat stricaciuni,dvs le cereti sa va repare stricaiunile produse.
daca nu vor chematiim in judecata si instanta o sa va dea sau nu castig de cauza.
parerea mea e ca in acesta problema cum ati explicato dvs sigur o sa castigati in baza articolului mai sus mentionat
Discutati cu presedintele si administartorul asociatiei. Poate exista posibilitatea de a opri apa la acel apartament pana vor repara profesionist instalatia interioara.
Intre timp faceti asigurare de inundatii si la urmatoarea inundatie chemati asiguratorul.
Inundatie apartamente
nana234
am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)
Dauna apartament
llp_llp
Locuiesc la parterul unui bloc si de aproximativ doua saptamani tavanul din baie s-a umezit progresiv si a aparut mucegai. Am luat legatura cu vecinii de ... (vezi toată discuția)