avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Activitate violeta74

Activitate violeta74

multumesc
Buna,
ma poate ajuta cineva cu o monografie pentru un proiect Comenius pentru o unitate de invatamant din fonduri externe nerambursabile.
Am inregistrat prima transa 80% din valoarea proiectului (suma primita de la Agentia de Proiecte):

458=774 cu suma primita de la Agentia de Proiecte
5152=458

6xx=401
401=5152 cu val facturilor

Cea de-a doua transa de 20% se va primi dupa finalizarea proiectului ( anul viitor) si pana atunci am primit finantare de la Primarie.
Suma primita de la Primarie a intrat in Trezorerie si eu trebuie sa o transfer in banca si de aici sa utilizez bani pentru proiect.

Multumesc
Răspuns la discuția d112 la o scoala
va multumesc pentru ajutor si da am tinut cont ca deducerile personale sa se faca numai la functia de baza

Buna, ma poate ajuta cineva
sunt o cantabila noua la o unitate scolara si
va rog sa imi spuneti daca procedez corect in completarea D112 pentru cadrele didactice dintr-o unitate de invatamant.
Am trei cazuri.
1.daca cadrul didactic are toata norma didactica la aceeasi unitate ( ex 18 ore norma didactica/saptamana adica 72 ore norma didactica/luna ceea ce reprezinta 168 ore/ luna pentru 21 zile lucratoare din luna) in D112 completez la :
-tip asigurat dpdv contract de munca 1-salariat
-tip contract de munca dpdv timp de lucru N-norma inreaga

2.daca cadrul didactic are norma didactica la mai multe unitati scolare ( ex la unitatea noastra 9 ore din 18 norma didactica/saptamana adica 36 ore norma didactica/luna ceea ce reprezinta 84 (9/18=0.5*8=4*21=84) ore/ luna pentru 21 zile lucratoare din luna) in D112 completez la :
-tip contract de munca dpdv timp de lucru -P4-partial cu 4 ore

3.daca cadrul didactic care nu are un contract de munca la unitatea noastra ci doar o dispozitei a directorului pentru "Plata cu ora" pentru a inlocui un cadru didactic aflat in concediu medical in D112 completez la :
-tip asigurat dpdv contract de munca 3-alte categori de persoane care realizeaza venituri asimilate salariilor-care nu au contract individual de munca sau raport de servicii(nu este salariat)
-tip contract de munca dpdv timp de lucru -P-partial in functie de cate ore didactice a prestat in luna respectiva.

multumesc

Buna,
va rog sa imi spuneti daca procedez corect in completarea D112 pentru cadrele didactice dintr-o unitate de invatamant.
Am trei cazuri.
1.daca cadrul didactic are toata norma didactica la aceeasi unitate ( ex 18 ore norma didactica/saptamana adica 72 ore norma didactica/luna ceea ce reprezinta 168 ore/ luna pentru 21 zile lucratoare din luna) in D112 completez la :

2.daca cadrul didactic are norma didactica la mai multe unitati scolare ( ex la unitatea noastra 9 ore din 18 norma didactica/saptamana adica 36 ore norma didactica/luna ceea ce reprezinta 84 (9/18=0.5*8=4*21=84) ore/ luna pentru 21 zile lucratoare din luna) in D112 completez la :

3.daca cadrul didactic care nu are un contract de munca la unitatea noastra ci doar o dispozitei a directorului pentru "Plata cu ora" pentru a inlocui un cadru didactic aflat in concediu medical in D112 completez la :
-tip asigurat dpdv contract de munca 3-alte categori de persoane care realizeaza venituri asimilate salariilor-care nu au contract individual de munca sau raport de servicii(nu este salariat)
-tip contract de munca dpdv timp de lucru -P-partial in functie de cate ore didactice a prestat in luna respectiva.

multumesc

Buna,
Am trei cazuri.

multumesc

Ma poate ajuta cineva
sunt contabila la o unitate scolara si am un cadru didactic cu norma didactica la trei unitati scolare si care a fost in concediu medical 5 zile in luna decembrie ,cum este corect :
1.sa se inregistreze concediu medical la unitatea scolara unde are baza cumuland veniturile realizate la celelate doua unitati pentru da determina baza de calcul aferenta concediului medical
sau
2.fiecare unitate scolara isi iregistreaza concediu medical pentru acelasi cadru didactic ,fiecare stabilind baza de calcul in functie de veniturile pe care le-a avut cadrul didactic in unitatea lor.