avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Proiect din fonduri externe nerambursabile
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Proiect din fonduri externe nerambursabile

Buna,
ma poate ajuta cineva cu o monografie pentru un proiect Comenius pentru o unitate de invatamant din fonduri externe nerambursabile.
Am inregistrat prima transa 80% din valoarea proiectului (suma primita de la Agentia de Proiecte):

458=774 cu suma primita de la Agentia de Proiecte
5152=458

6xx=401
401=5152 cu val facturilor

Cea de-a doua transa de 20% se va primi dupa finalizarea proiectului ( anul viitor) si pana atunci am primit finantare de la Primarie.
Suma primita de la Primarie a intrat in Trezorerie si eu trebuie sa o transfer in banca si de aici sa utilizez bani pentru proiect.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: violeta74 , utilizator 13:22, 19 Septembrie 2012
Monografii contabile gasiti aici :
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare fonduri ue, nerambursabile cornelia2013 cornelia2013 Buna ziua! as dori sa deschid un salon de infrumusetare (cosmetica) si consultanta si creatie vestimentara. Va rog sa imi spuneti daca pot obtine fonduri ... (vezi toată discuția)
Proiect posdru monografii contabile lenuborsan lenuborsan Buna ziua Am si eu rugamintea de a ma ajuta cu o monografie contabila,in cadrul unei societatii partenere intr-un proiect Posdru. 1.inregistrarea acordului ... (vezi toată discuția)
ce fonduri pot fi accesate pt caen 7112 ??? teo2012 teo2012 Pentru Codul CAEN 7112 se pot accesa fonduri nerambursabile?? Pt cumparare aparatura noua (statie grafica, GPS), xerox, scanner. Cine poate ajuta cu informatii ... (vezi toată discuția)