avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ce fonduri pot fi accesate pt CAEN 7112 ???
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ce fonduri pot fi accesate pt CAEN 7112 ???

Pentru Codul CAEN 7112 se pot accesa fonduri nerambursabile?? Pt cumparare aparatura noua (statie grafica, GPS), xerox, scanner. Cine poate ajuta cu informatii ce fonduri sau ce masuri se pot accesa pt firma. Am vazut masura 312 cuprinde acest CAEN, dar e pt mediul rural si din cate am inteles deja nu mai sunt banuti pt acea masura....se tot depun proiecte la ea, dar banii nu vin.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:16, 5 Iunie 2012
Incercati prin schemele de ajutor de stat:
[ link extern ]
sau , daca aveti rabdare, prin programul START care se va lansa anul viitor.
O alta solutie ar fi programul Kogalniceanu, care subventioneaza doar 80% din dobanda liniei de credit
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri pentru aparatura pauld pauld Buna ziua, Am doua intrebari: 1. Se dau fonduri unui PFA, persoana autorizata cadastru, pentru cumpararea de echipamente ? 2. Daca detin un SRL cu ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene-intreprindere individuala Dl_Sandu Dl_Sandu Buna ziua,detin o intreprindere individuala-service telefoane ,calculatoare ,echipamente periferice , neplatitoare de Tva, nu am angajati (lucrez eu, am ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene nerambursabile costy83 costy83 vreau sa deschid o fabrica de confectii in mediul rural,vreau sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile si ce documentatie este necesara? Doresc ... (vezi toată discuția)