avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene-Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene-Intreprindere individuala

Buna ziua,detin o intreprindere individuala-service telefoane ,calculatoare ,echipamente periferice , neplatitoare de Tva, nu am angajati (lucrez eu, am terminat facultatea in 2011), am deschis in nov 2011, exista vreo posibilitate de accesa fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea acestei afaceri?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:39, 9 Februarie 2012
Ca si intreprindere individuala puteti accesa fonduri europene doar daca sunteti in mediul rural, pe masura 312.
[ link extern ] /
Multumesc pentru raspuns,din pacate nu sunt in mediul rural.
Puteti opta pentru o alta forma de organizare, SRL sau SRL-D.
Exista si alte forme de finantare neramburdabila, de exemplu programul START:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)
Fondurile europene nerambursabile costy83 costy83 vreau sa deschid o fabrica de confectii in mediul rural,vreau sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile si ce documentatie este necesara? Doresc ... (vezi toată discuția)
Finantari pentru afacere mobilier mateigalis mateigalis As vrea sa aflu daca exista fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea unei afaceri cu mobilier din lemn masiv, pentru o firma nou ... (vezi toată discuția)