Firma la care am lucrat timp de un an la acea data avea un numar de cca 6 angajati.In mai 2011 fiindca aveau datorii mari atat catre angajati cat si la furnizorii de materii prime au declarat insolventa-faliment,ulterior au declarat reorganizarea firmei.In momentul de fata se zice ca nu m=ai produc nimic si nici angajati nu au.In aceasta situatie cum m-ai functioneaza ? ,s-au da tepe in continuare la clienti si pe angajati ii tine la negru ? Firma se numeste SC TARGET INTERNATIONAL SRL.,si m=ai nou firma capusa tinuta secret timp de un an SC TARGET INSTAL CONSTRUCT SRL.,fara nici un angajat si fara puncte de lucru productive. Pe acesti indivizi cine ii verifica, ca doar la ei evaziunea fiscala este in floare.Ce sanse am sa-mi recuperez suma de cca 14800 ron de la SC TARGET INTERNATIONAL SRL, tinand cont ca in acest moment ma judec cu ei la tribunal sectia litigii de munca.:((=D>
In anul 2003 pana in anul 2004 timp de 11 luni am fost plecat din imobil in provincie,sa facut cerere de scoatere de la intretinere dar fostul presedinte nu a vrut sa ma scoata.Am purtat discutii cu contabila asociatiei pe aceasta tema ,cu care sant si vecin de palier pe aceasta tema .dar a ramas nerezolvata nici pana acum.Dupa revenirea in imobil am incercat sa ne intelegem pe cale amiabila pentru suma restanta de 270 ron,scotanduma macar acum de la intretinere si achitand si suma ilegal trecuta pe liste.Din 2004 si pana in prezent am achitat intretinerea in fiecare luna proband cu chitante ,dar ce pot sa fac in situatia actuala sa dau in judecata asociatia pentru a se intra in normalitate si stingerea datoriei.Legal datoria a fost prescrisa dupa perioada de 3 ani dupa spusele SC .Urban si Asociatii.Intrebare ce trebuie facut in aceasta situatie ?