Firma la care am lucrat timp de un an la acea data avea un numar de cca 6 angajati.In mai 2011 fiindca aveau datorii mari atat catre angajati cat si la furnizorii de materii prime au declarat insolventa-faliment,ulterior au declarat reorganizarea firmei.In momentul de fata se zice ca nu m=ai produc nimic si nici angajati nu au.In aceasta situatie cum m-ai functioneaza ? ,s-au da tepe in continuare la clienti si pe angajati ii tine la negru ? Firma se numeste SC TARGET INTERNATIONAL SRL.,si m=ai nou firma capusa tinuta secret timp de un an SC TARGET INSTAL CONSTRUCT SRL.,fara nici un angajat si fara puncte de lucru productive. Pe acesti indivizi cine ii verifica, ca doar la ei evaziunea fiscala este in floare.Ce sanse am sa-mi recuperez suma de cca 14800 ron de la SC TARGET INTERNATIONAL SRL, tinand cont ca in acest moment ma judec cu ei la tribunal sectia litigii de munca.:((=D>
Daca impotriva acelei societati s-a pronunţat o hotărâriejudecătoreasca definitiva de deschidere a procedurii insolvenţei şi fata de care a fost dispusă măsura ridicării totale sau parţiale a dreptului de administrare, atunci din resursele Fondului de Garantare se pot suporta, în limitele şi în condiţiile prevăzute de lege, salariile restante.
Firma la care am lucrat si cu care ma judec in instata pentru a-mi recupera drepturile banesti de care am fost furat cu buna stiinta.. SC TARGER INTERNATIONAL SRL in luna MAI 2011 si-a declarat insolvevta a revenit asupra deciziei si au cerut insolventa-reorganizare. De cand am introdus actiune in instanta firma nu afost de gasit intrucat si-a mutat adresa de cateva ori,si in final instanta le-a dat de urma si se pare ca in 13 Apr. 2012 se vor prezenta si ei si au cerut instantei daca voi fi de acord ca ei sa-mi ia un interogatoriu in instanta. Cu ce scop si ce vor sa demonstreze nu mai ei stiu Bine inteles ca abia astep aceasta intrevedere . Suma totala pe care mi-o datoreaza este de cca 14800 lei.In aceasta situatie sant pus sa nu pot sa-mi angajez un avocat si trebuie sa ma lupt de unul singur ca sa imi recuperez drepturile pe munca depusa la aceasta firma de tepari..Cel putin am o consolare ca au pacalit firme de top de sute de mii de lei.Eu am inredere in justitie si sper sa judece corect si sa nu fie partinitoare.si sa dea dreptate hotilor..
Este dreptu lor sa solicite instantei administrarea unor probe , inclusiv cu interogatoriul ... daca instanta a incuviintat aceasta proba, atunci trebuie sa raspundeti la intrebarile puse de fostul angajator prin intermediul instantei de judecata.