Urmeaza sa ma mut intr-un apartament mostenit, cladirea neavand lift (demisol, parter + et 1).
Anumiti locatari au pus izolatie (scart) pe interiorul blocului si au micsorat destul de mult latimea scarii. Din 6 apartamente pe scara au pus 3. Ei au pus ca asa au vrut, fara acordul celorlalti proprietari sau fara a avea vreun proiect.
Vroiam sa stiu daca este legal ceea ce au facut ei, tinand cont ca scara este spatiu comun.
Eu am avut mari probleme in a baga in apartament o banala masina de spalat de dimensiuni normale fara a le atinge peretii .........dar ce sa mai vorbesc de frigiderul sau canapeaua care vor urma......
Vreau sa ma apuc de renovarea completa a apartamentului bunicii si as dorii sa stiu daca exista vreo lege care sa imi permita sa fac galagie si in intervalul orar 14-17.
Tin sa precizez ca in apartament nu s-au mai facut renovari majore/ zgomotoase nicodata (de la constructaia blocului din 1957), si ultima data cand s-au facut renovari (igenizare/ zugravit doar) a fost acum 15 ani.