avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate crina75

Activitate crina75

Va rg sa imi spuneti in ce cod CAEN sunt reprezentate serviciile de mercantizare?
Este corect:
8299 Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi n.c.a. ?
Multumesc
Problema este urmatoarea: am facut un imprumut Prima Casa pentru care evident am garantat cu apartamentul achizitionat. La scurt timp, mi s-a pus poprire pe conturi de catre un executor judecatoreesc datorita unei decizii definitive si irevocabile conform careia eram obligat sa platesc o suma uriasa in solidar cu o persoana ce nu mai poate fi gasita.
Intrebarea este urmatoarea: banca la care am imprumul pentru casa este obligata sa scoata licitatie imobilul daca i se solicita de catre executor? Sau are posibilitatea sa nu accepte o astfel de cerere?
Răspuns la discuția posibilitati contestare preaviz
nu am semnat nici un fel de contract individual de munca. Atunci cand am solicitat mi s-a spus ca voi primi, daca am nevoie de orice fel de adeverinta mi se va elibera. Asa ca am cerut 2 adeverinte care au fost de fapt singurele documente care sa ateste ca sunt angajata.
Am primit din partea angajatorului o comunicare conform careia s-a hotarat reducerea personalului si desfiintarea postului meu cu preaviz 20 zile, conform dispozitiilor art. 74, alin 1 si 2 din Contractul colectiv de munca.
Doresc sa stiu care sunt posibilitatile mele de contestare a acestei decizii si de castig in cazul introducerii unei actiuni judecatoresti.
Probleme existente:
- nu mi s-a adus la cunostiinta din momentul angajarii si pana acum de existenta vreunui contract colectiv de munca
- contractul individual de munca nu mi s-a dat niciodata pentru a-l semna cu toate ca mi s-au eliberat diverse adeverinte necesare la banca cu specificarea salariului.
- nu mi s-a reprosat absolut nimic pe linie profesionala
- nu mi s-a oferit nici o alta varianta de angajare in cadrul societatii
Va rog sa imi spuneti daca pot sa ii actionez in judecata si sa am vreun castig de cauza in aceasta problema.
Multumesc anticipat