avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil ipotecat anterior
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil ipotecat anterior

Problema este urmatoarea: am facut un imprumut Prima Casa pentru care evident am garantat cu apartamentul achizitionat. La scurt timp, mi s-a pus poprire pe conturi de catre un executor judecatoreesc datorita unei decizii definitive si irevocabile conform careia eram obligat sa platesc o suma uriasa in solidar cu o persoana ce nu mai poate fi gasita.
Intrebarea este urmatoarea: banca la care am imprumul pentru casa este obligata sa scoata licitatie imobilul daca i se solicita de catre executor? Sau are posibilitatea sa nu accepte o astfel de cerere?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:52, 16 Martie 2014
Nu banca scoate la vanzare imobilul, ci executorul. Oricine vatamat de executare, poate face contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare admisa in baza articolului1800 pct.2 cod civil cristiancsv cristiancsv in baza unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile am demarat procedura de executare printr-un birou executor.persoana executata are garantat un ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu coplatitor dupa ce banca si-a incasat suma si a vandut si un apartament intrebareasperantei intrebareasperantei buna.am o intrebare. am contractat un credit ipotecar de 25.000 eur. am rambursat 18.000 eur , dupa care sotia imbolnavindu-se de cancer, nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Executare silita si urmari ulterioare ! daniellc daniellc Buna ziua ! Sunt in urmatoarea situatie nefericita si va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri : Am un credit mare in CHF garantat cu imobil , am o firma ... (vezi toată discuția)