buna seara....
in cazul unui partaj, indiferent de regimul ales la casatorie, bunurile dobandite inainte de casatorie, raman bunuri proprii?.....sau este mai sigur un document la notar pentru a nu avea probleme in cazul unui divort?...
va multumesc anticipat ptr raspuns....
Buna ziua...
Sunt eleva in anul 3 la postliceala sanitara particulara (Carol Davila), invatamant de zi...Sunt in ultimul an si voi naste la sfarsitul lunii iunie..
Am o rugaminte la persoanele familiarizate cu o astfel de situatie, sa ma lamureasca daca am dreptul la indemnizatii pre si postnatal tinand cont ca in ultimii 3 ani am fost studenta in cadrul scolii si nu am realizat venituri si care sunt pasii de urmat..va multumesc......
buna ziua....
In curand vreau sa ma casatoresc.Sunt deja la a doua relatie si sunt convins ca dragostea ``poate fi mai lunga dar poate fi si mai scurta```...si din acest motiv vreau sa imi pun la adapost in caz de divort bunurile mele , facute de mine (cel mai valoros fiind un apartament)..in acest caz, este nevoie de un contract prenuptial sau conform noului cod civil , viitoarea sotie nu se poate atinge in caz de divort de bunurile dobandite inainte de casatorie?
O alta intrebare ar fi : in caz de divort, ``doamne fereste`` daca copilul sau copiii ar fi da-ti in grija mamei, eu sunt obligat de lege sa convietuiesc cu fosta sotie ,chiar daca apartamentul este al meu inainte de casatorie?
Va multumesc...