avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate laurentiu-77

Activitate laurentiu-77

va multumesc mult ptr raspuns..
Răspuns la discuția bunuri inainte de casatorie
buna seara....
in cazul unui partaj, indiferent de regimul ales la casatorie, bunurile dobandite inainte de casatorie, raman bunuri proprii?.....sau este mai sigur un document la notar pentru a nu avea probleme in cazul unui divort?...
va multumesc anticipat ptr raspuns....
Buna ziua...
Sunt eleva in anul 3 la postliceala sanitara particulara (Carol Davila), invatamant de zi...Sunt in ultimul an si voi naste la sfarsitul lunii iunie..
Am o rugaminte la persoanele familiarizate cu o astfel de situatie, sa ma lamureasca daca am dreptul la indemnizatii pre si postnatal tinand cont ca in ultimii 3 ani am fost studenta in cadrul scolii si nu am realizat venituri si care sunt pasii de urmat..va multumesc......
Răspuns la discuția contract prenuptial
va multumesc pentru raspunsurile d-voastra...
buna ziua....
In curand vreau sa ma casatoresc.Sunt deja la a doua relatie si sunt convins ca dragostea ``poate fi mai lunga dar poate fi si mai scurta```...si din acest motiv vreau sa imi pun la adapost in caz de divort bunurile mele , facute de mine (cel mai valoros fiind un apartament)..in acest caz, este nevoie de un contract prenuptial sau conform noului cod civil , viitoarea sotie nu se poate atinge in caz de divort de bunurile dobandite inainte de casatorie?
O alta intrebare ar fi : in caz de divort, ``doamne fereste`` daca copilul sau copiii ar fi da-ti in grija mamei, eu sunt obligat de lege sa convietuiesc cu fosta sotie ,chiar daca apartamentul este al meu inainte de casatorie?
Va multumesc...